Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο στρατός της Βρετανίας αντιμετώπισε προβλήματα λόγω της Ουκρανίας

Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο στρατός της Βρετανίας αντιμετώπισε προβλήματα λόγω της Ουκρανίας
«Μεταφέραμε μια τεράστια ποσότητα από τα καλύτερα όπλα μας στην Ουκρανία και ο στρατός έχει τώρα σοβαρές ελλείψεις όπλων σε απελπιστικό βαθμό, βρίσκεται σε κατάσταση κρίσης», τόνισε ο Αλέξανδρος Μερκούρης
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας λόγω της χορήγησης βοήθειας στην Ουκρανία, δήλωσε ο Βρετανός στρατιωτικός αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Μεταφέραμε μια τεράστια ποσότητα από τα καλύτερα όπλα μας στην Ουκρανία και ο στρατός έχει τώρα σοβαρές ελλείψεις όπλων σε απελπιστικό βαθμό, βρίσκεται σε κατάσταση κρίσης», τόνισε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.
Ο ειδικός πρόσθεσε ότι η βρετανική κυβέρνηση δεν μπορεί επίσης να εξηγήσει γιατί η χώρα στερείται φυσικού αερίου.
Η τρύπα στον κρατικό προϋπολογισμό οδήγησε σε αυξήσεις φόρων και άλλα μέτρα που η κυβέρνηση υποσχέθηκε να μην εφαρμόσει.
Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, ο Βρετανός πρωθυπουργός Keir Starmer επισκέφθηκε την Ουκρανία, όπου υπέγραψε συμφωνία για 100 χρόνια εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης