Διεθνή

Financial Times: Ο Trump άλλαξε τη θέση του απέναντι στη Ρωσία λόγω του Rubio του Υπ. Εξωτερικών

Financial Times: Ο Trump άλλαξε τη θέση του απέναντι στη Ρωσία λόγω του Rubio του Υπ. Εξωτερικών
«Αυτό που βλέπετε με την Κίνα, τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Ιράν είναι μια επαναξιολόγηση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και μια επαναβεβαίωση του ρόλου της Αμερικής στον κόσμο», δήλωσε ένας φίλος και πρώην βοηθός του Marco Rubio, ο οποίος είπε ότι ο υπουργός Εξωτερικών συμβουλεύει τον Αμερικανό ηγέτη και την υπόλοιπη κυβέρνηση σε καθημερινή βάση.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Trump άλλαξε τη θέση του απέναντι στη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και τη Βενεζουέλα υπό την πίεση του υπουργού Εξωτερικών Marco Rubio, σύμφωνα με τους Financial Times.
«Αυτό που βλέπετε με την Κίνα, τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Ιράν είναι μια επαναξιολόγηση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και μια επαναβεβαίωση του ρόλου της Αμερικής στον κόσμο», δήλωσε ένας φίλος και πρώην βοηθός του Marco Rubio, ο οποίος είπε ότι ο υπουργός Εξωτερικών συμβουλεύει τον Αμερικανό ηγέτη και την υπόλοιπη κυβέρνηση σε καθημερινή βάση.
Οι υποστηρικτές του Marco Rubio πιστεύουν ότι σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, όχι μόνο δεν παρέκκλινε από τις αρχές του, αλλά και τις υπερασπίστηκε.
Νωρίτερα, ο υπουργός Πετρελαίου των ΗΠΑ, δήλωσε ότι εάν οι ΗΠΑ επιβάλουν δασμούς στις αγορές ρωσικού πετρελαίου, η χώρα θα στραφεί σε άλλους προμηθευτές χωρίς προβλήματα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το μερίδιο της Ρωσίας στις εισαγωγές δεν ξεπερνούσε το 2%...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης