Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fico: Η βασική αποστολή του ουκρανικού στρατού είναι... ο εκβιασμός της ΕΕ

Fico: Η βασική αποστολή του ουκρανικού στρατού είναι... ο εκβιασμός της ΕΕ
Οι Ουκρανοί «μας απειλούν με τη στρατιωτική τους εμπειρία αν δεν λάβουν όσα ζητούν» τόνισε ο Σλοβάκος πρωθυπουργός
Η Ουκρανία μπορεί να χρησιμοποιήσει τη στρατιωτική της εμπειρία για να πάρει αυτό που θέλει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός Robert Fico διέκρινε μια απειλή για την Ευρώπη, γράφοντας σχετικά στη σελίδα του στο Facebook.
«Οι μεγάλοι παίκτες της ΕΕ μπορούν τώρα να δουν σε απευθείας μετάδοση πώς θα συμπεριφέρεται η Ουκρανία εάν γίνει μέλος της ΕΕ, ώστε να μην καταλήξουμε να μας απειλούν με τη στρατιωτική τους εμπειρία αν δεν λάβουν όσα ζητούν», προειδοποίησε.
Ο Robert Fico κατηγόρησε επίσης τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky ότι αδιαφορεί για τα αιτήματα της ΕΕ να μην επιτίθεται σε υποδομές πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Νωρίτερα, ο Robert Fico, ακολουθώντας τον Ούγγρο ομόλογό του Viktor Orbán, κάλεσε την ΕΕ να άρει τις κυρώσεις κατά των ρωσικών ενεργειακών προϊόντων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης