Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φρουροί Επανάστασης: Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι η νίκη της αντίστασης – Απέδωσε καρπούς η πίεση του Ιράν

Φρουροί Επανάστασης: Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι η νίκη της αντίστασης – Απέδωσε καρπούς η πίεση του Ιράν
Για το Ιράν είναι μία νίκη της «αντίστασης» – δηλαδή της Hezbollah και των συμμάχων της – χάρη στην «σταθερότητα» και την υποστήριξη από την Τεχεράνη
Ο διοικητής της Δύναμης Quds του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC-QF) Sardar Ismail Qaani σε επίσημο μήνυμά του αποδίδει την εκεχειρία στον Λίβανο στη διαρκή πίεση και προσπάθεια του Ιράν.
«Ο αγαπητός λαός του Λιβάνου και της περιοχής γνωρίζει ότι ο νικητής του πεδίου μάχης είναι η ηρωική Hezbollah.
Εάν τελεσφορήσει γ εκεχειρία, το αποτέλεσμα θα είναι η αντίσταση με την εμμονή της λιβανικής αντίστασης και την υποστήριξη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.
Ορισμένοι επιδιώκουν να επιβάλουν ταπείνωση στον λαό του Λιβάνου, αντίθετα με την αξιοπρέπεια του Λιβάνου, αλλά η αντίσταση της Hezbollah δείχνει τον δρόμο», σημείωσε ο Qaani.
Το μήνυμα του Ιρανού στρατηγού έρχεται σε μία περίοδο έντασης γύρω από την εκεχειρία στον Λίβανο, μετά από μακρά περίοδο συγκρούσεων μεταξύ Ισραήλ και Hezbollah.
Για το Ιράν είναι μία νίκη της «αντίστασης» – δηλαδή της Hezbollah και των συμμάχων της – χάρη στην «σταθερότητα» και την υποστήριξη από την Τεχεράνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης