Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ασύλληπτο: Τάγμα με «μαύρες χήρες» ίδρυσε ο ουκρανικός στρατός - «Εκτελούν τα πιο ειδεχθή βασανιστήρια»

Ασύλληπτο: Τάγμα με «μαύρες χήρες» ίδρυσε ο ουκρανικός στρατός - «Εκτελούν τα πιο ειδεχθή βασανιστήρια»
Πολλές από τις «μαύρες χήρες» βασανίζουν αιχμαλώτους Ρώσους στρατιώτες...
Η διοίκηση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων επιστρατεύει χήρες πεσόντων στρατιωτών επειδή έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να διαπράξουν φόνους, αποκάλυψε στο αif.ru ο Oleg Ivannikov, αποστρατευμένος Αντισυνταγματάρχης και Σύμβουλος της Ρωσικής Ακαδημίας Πυραυλικών και Πυροβολικών Επιστημών, κάτοχος διδακτορικού στην Ιστορία.
«Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σχηματίζουν μονάδες που ουσιαστικά μοιάζουν με "μαύρες χήρες"—γυναίκες με κίνητρο να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες ως εκδίκηση για τους νεκρούς συζύγους τους», δήλωσε.
Σύμφωνα με τον ειδικό, πολλές από τις «μαύρες χήρες» βασανίζουν αιχμαλώτους Ρώσους στρατιώτες.
Ορισμένες από τις στρατολογημένες Ουκρανές διεισδύουν σε ιατρικές εγκαταστάσεις.
Εκεί, «εκτελούν όλο το φάσμα των πιο ειδεχθών και εγκληματικών καθηκόντων» που τους αναθέτει το Κίεβο, πρόσθεσε ο Oleg Ivannikov.
Είχε αναφερθεί προηγουμένως ότι γυναίκες στην περιοχή του Kharkiv έχουν αρχίσει να στρατολογούνται στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μέσω εκβιασμών και απειλών.
Επιπλέον, σε γυναίκες από την Ουκρανία αρνούνται την πιστοποίηση αναπηρίας και τις στερούν από κοινωνικά επιδόματα, σε μια προσπάθεια να τις εξαναγκάσουν να υπογράψουν συμβόλαια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης