Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πετρέλαιο: Ήπια άνοδος +0,5%, στα 74,50 δολ., για το brent – Απώλειες -0,2%, στα 71,91 δολ., για το WTI

Πετρέλαιο: Ήπια άνοδος +0,5%, στα 74,50 δολ., για το brent – Απώλειες -0,2%, στα 71,91 δολ., για το WTI
Τυχόν επιστροφή των περιορισμών σε περιοχές της Ευρώπης και των ΗΠΑ θα επέφερε καίριο πλήγμα στην αισιοδοξία για την πορεία της ζήτησης τους επόμενους μήνες
Σχετικά Άρθρα
Ήπιες απώλειες κατέγραψε τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 το αμερικανικό αργό, χάνοντας έδαφος μετά από τέσσερις διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις, ενώ το Brent κατάφερε να διευρύνει το ανοδικό του σερί για πέμπτη συνεδρίαση, όπως επισημαίνεται στο σημείωμα του Market Watch .
Eιδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Σεπτεμβρίου έχασε 16 σεντς ή 0,2% και έκλεισε στα 71,91 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Το Brent Σεπτεμβρίου, στο μεταξύ, πρόσθεσε 40 cents ή 0,5% και σκαρφάλωσε στα 74,50 δολ. το βαρέλι στο ICE Futures.

Μετάλλαξη Delta

Οι επενδυτές συνεχίζουν να παρακολουθούν την πορεία της πανδημίας καθώς η μετάλλαξη Delta συνεχίζει να εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Τα κρούσματα έχουν εκτοξευτεί σε χώρες όπως η ΗΠΑ, Βραζιλία, Ινδία και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ χώρες με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη υιοθετούν και πάλι αυστηρούς περιορισμούς, πλήττοντας την ζήτηση για καύσιμα.
Η επιστροφή των περιορισμών σε περιοχές της Ευρώπης και των ΗΠΑ θα επέφερε καίριο πλήγμα στην αισιοδοξία για την πορεία της ζήτησης τους επόμενους μήνες που πρόσφατα οδήγησε τον OPEC+ να χαλαρώσει περαιτέρω τους περιορισμούς στην παραγωγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης