Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Μπορεί να δούμε summer rally στις ενεργειακές και βιομηχανικές μετοχές;

tags :
Μπορεί να δούμε summer rally στις ενεργειακές και βιομηχανικές μετοχές;

Το conference call της Μυτιληναίος ξύπνησε την αγορά - Οι προοπτικές παραμένουν ισχυρές μεσοπρόθεσμα

Μετά το flash note της Μυτιληναίος που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε αναθεωρήσεις τιμής - στόχου της μετοχής από τους αναλυτές και τον καθησυχαστικό τόνο Powell το χρηματιστηριακό περιβάλλον αποκτά αυξημένες πιθανότητες για μια συνέχεια του ρημπάουντ που είδαμε να πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες.
Και αυτό γιατί οι κεφαλαιοποιήσεις και άλλων βασικών δεικτοβαρών τίτλων διαθέτουν καλές προοπτικές, το ζήτημα είναι αν θα  κάνουν την κίνηση τώρα ή θα περάσουν από την διόρθωση του φθινοπώρου.
Πάντως αν η Μετάλλαξη Δ δεν έχει την καταστροφική επίπτωση που περιμέναμε και αν το μέτωπο της ανοσίας κερδίσει έδαφος μέχρι το νέο έτος 2022, η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά θα χτυπήσει τις 1000 μονάδες. Για τον λόγο αυτό ανεξάρτητα με το τι κάνουν οι αγοραστές, δύσκολα βγάινουν πωλητές καθώς και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες έχουν εμπιοστοσύνη στους τίτλους τους.
Πέραν της Μυτιληναίος, η αγορά επικεντρώνεται στους ομίλους Μότορ Όιλ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, Τιτάνα και Quest από την τεχνολογία, καθώς τα προϊόντα της Apple είναι βέβαιο ότι θα της δώσουν νέες υπεραξίες και παράλληλα αναμένονται οι εισηγήσεις των συμβούλων για την αξιοποίηση της υψηλής ρευστότητας που απέκτησε μετά την πώληση της Cardlink.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης