Τελευταία Νέα
Ενέργεια

O OPEC προειδοποιεί την Ευρώπη - Κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο θα φέρουν ένα από τα χειρότερα σοκ στην προσφορά πετρελαίου

O OPEC προειδοποιεί την Ευρώπη - Κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο θα φέρουν ένα από τα χειρότερα σοκ στην προσφορά πετρελαίου
Θα είναι αδύνατον να αντικασταθεί η ρωσική παραγωγή, τόνισε οι αξιωματούχοι του OPEC στους εκπροσώπους της ΕΕ
Σχετικά Άρθρα
O OΠΕC προειδοποίησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι οι τρέχουσες και μελλοντικές κυρώσεις στη Ρωσία μπορεί να δημιουργήσουν ένα από τα χειρότερα σοκ στην προσφορά πετρελαίου, τονίζοντας ότι θα είναι αδύνατον να αντικασταθεί η ρωσική παραγωγή.
Αξιωματούχοι της Ε.Ε. πραγματοποίησαν συνομιλίες σήμερα στη Βιέννη με εκπροσώπους του OPEC εν μέσω εκκλήσεων προς το πετρελαϊκό καρτέλ να αυξήσει την παραγωγή του και ενώ η Ε.Ε. εξετάζει ενδεχόμενη επιβολή κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο.
«Θα μπορούσαμε δυνητικά να δούμε απώλεια άνω των 7 εκατ. βαρελιών ημερησίως σε ρωσικό πετρέλαιο από τις τρέχουσες αλλά και μελλοντικές κυρώσεις ή άλλες κινήσεις.
Λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές προοπτικές της ζήτησης, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να αναπληρωθεί η απώλεια του ρωσικού πετρελαίου» ανέφερε σύμφωνα με το Reuters ο γενικός γραμματέας του OPEC, Mohammed Barkindo.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης