Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ιράν: Απέτυχαν οι κυρώσεις των ΗΠΑ στον πετρελαϊκό τομέα – Αυξήθηκαν οι εξαγωγές

Ιράν: Απέτυχαν οι κυρώσεις των ΗΠΑ στον πετρελαϊκό τομέα – Αυξήθηκαν οι εξαγωγές
Η αυξανόμενη ικανότητα του κλάδου δείχνει ότι οι κυρώσεις δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την ανάπτυξη της ιρανικής βιομηχανίας πετρελαίου
Σχετικά Άρθρα
H σταθερή ανάπτυξη του πετρελαϊκού τομέα τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει ότι οι κυρώσεις των ΗΠΑ έχουν αποτύχει δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου, όπως μετάδωσαν διεθνή ειδοσεογραφικά μέσα το Σάββατο 14 Μάιου 2022
Ο Javad Owji a μίλησε στην τελετή έναρξης της 26ης Διεθνούς Έκθεσης Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου, Διύλισης και Πετροχημικών του Ιράν, που ονομάζεται Iran Oil Show, προσθέτοντας ότι η πετρελαϊκή βιομηχανία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά των κυρώσεων των ΗΠΑ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων SHANA του ιρανικού υπουργείου πετρελαίου. .

Υλοποίηση έργων

Η αυξανόμενη ικανότητα του κλάδου δείχνει ότι οι κυρώσεις δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την ανάπτυξη της ιρανικής βιομηχανίας πετρελαίου, τόνισε.
Η κυβέρνηση του Ιρανού προέδρου Ebrahim Raisi κατάφερε να αυξήσει τις εξαγωγές αργού παρά τις κυρώσεις, σημείωσε
Ο Owji πρόσθεσε ότι το Ιράν θα ξεκινήσει την υλοποίηση 25 γιγάντων έργων στον τομέα του πετρελαίου.

Το ιστορικό

Με θέμα «Πετρέλαιο βασισμένο στη γνώση, ιρανική παραγωγή, παγκόσμιες εξαγωγές», η έκθεση προσέλκυσε συμμετέχοντες τόσο από το Ιράν όσο και από το εξωτερικό, όπως Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Νότια Κορέα, Ελβετία, Γερμανία, Ουκρανία, Νότια Αφρική και Βέλγιο.
Τον Μάιο του 2018, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump απέσυρε τις Ηνωμένες Πολιτείες από μια πυρηνική συμφωνία του 2015, επίσημα γνωστή ως Κοινό Συνολικό Σχέδιο Δράσης (JCPOA), και επέβαλε εκ νέου τις μονομερείς κυρώσεις της Ουάσιγκτον στην Τεχεράνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης