Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πετρέλαιο: Πτώση -2,55% στο Brent, στα 2,82 δολάρια ανά βαρέλι

Πετρέλαιο: Πτώση -2,55% στο Brent, στα 2,82 δολάρια ανά βαρέλι
Η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (EIA) ανακοίνωσε ότι τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 3,4 εκατ. βαρέλια

Πτώση κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου την Τετάρτη 18 Μαΐού, παρά το γεγονός πως τα αποθέματα αργού και βενζίνης στις ΗΠΑ υποχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Πιο αναλυτικά, τα συμβόλαια παραδόσεως Ιουνίου για το αμερικανικό West Texas Intermediate στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης διαμορφώθηκαν στα 109,59 δολάρια/βαρέλι, καταγράφοντας πτώση 2,5% ή 2,81 δολαρίων/βαρέλι.
Παρόμοια εικόνα και για το ευρωπαϊκό αργό τύπου brent, καθώς τα συμβόλαια Ιουλίου έκλεισαν στα 109,11 δολάρια/βαρέλι, υποχωρώντας κατά 2,55% ή 2,82 δολάρια/βαρέλι.
Η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (EIA) ανακοίνωσε ότι τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 3,4 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα που έληξε στις 13 Μαΐου, ενώ τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 4,8 εκατ. βαρέλια και τα διυλισμένα αποθέματα αυξήθηκαν κατά 1,2 εκατ. βαρέλια.
Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα της S&P Global Commodity Insights ανέμεναν αύξηση των αποθεμάτων πετρελαίου κατά 2,1 εκατ. βαρέλια, ενώ η βενζίνη αναμενόταν να υποχωρήσει κατά 100.000 βαρέλια και τα διυλισμένα προβλεπόταν να μειωθούν κατά 1 εκατ. βαρέλια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης