Ενέργεια

ΡΑΕ: Θετική αναφορά μόνο για τη Μytilineos στα νέα τιμολόγια της Χαμηλής Τάσης

ΡΑΕ: Θετική αναφορά μόνο για τη Μytilineos στα νέα τιμολόγια της Χαμηλής Τάσης

Πρόκειται για τη συμμόρφωση των προμηθευτών ρεύματος με τον Κώδικα Προμήθειας και την υιοθέτηση των αλλαγών στα τιμολόγια που είχε προτείνει ο Ρυθμιστής της αγοράς.

Τα …εύσημα απένειμε η ΡΑΕ στη  ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. /PROTERGIA για την υιοθέτηση του πρότυπου «Λογαριασμού Κατανάλωσης Χαμηλής Τάσης» που είχε ορίσει η Αρχή.  Μάλιστα, ήταν η μοναδική θετική αναφορά που εξέδωσε η ΡΑΕ, αναφορικά με τη συμμόρφωση των προμηθευτών ρεύματος με τον Κώδικα Προμήθειας και την υιοθέτηση των αλλαγών στα τιμολόγια που είχε προτείνει ο Ρυθμιστής της αγοράς.   

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, στη βάση των αρμοδιοτήτων της για την παρακολούθηση της αγοράς λιανικής, την προστασία των καταναλωτών, την εποπτεία της εφαρμογής του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, καθώς και την τήρηση από τους Προμηθευτές των υποχρεώσεών τους είχε εκδώσει κατευθυντήριες οδηγίες για την υιοθέτηση πρότυπου εγγράφου “Αίτησης Προσφοράς Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας ΧΤ” και υποδείγματος “Λογαριασμού Κατανάλωσης ΧΤ” αποβλέποντας στην ενίσχυση της διαφάνειας, της ευχερούς κατανόησης και της συγκρισιμότητας, σε προσυμβατικό και συμβατικό πλαίσιο».  

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης