Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πετρέλαιο: Πτώση 1% για το brent, στα 87,18 δολάρια το βαρέλι

Πετρέλαιο: Πτώση 1% για το brent, στα 87,18 δολάρια το βαρέλι
Το αμερικανικό αργό τύπου WTI παράδοσης Νοεμβρίου υποχώρησε κατά 92 σεντς ή 1,1%, κλείνοντας στα 81,23 δολάρια το βαρέλι.
Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου έκλεισαν με πτώση την Πέμπτη 29/9, με την πίεση από τις ανησυχίες για τις προοπτικές της ενεργειακής ζήτησης να αντισταθμίζονται εν μέρει από τις προοπτικές για μείωση της παραγωγής την επόμενη εβδομάδα από τον Οργανισμό Πετρελαιοεξαγωγικών Χωρών (OPEC) και τους συμμάχους του στο ευρύτερο καρτέλ του OPEC+.
μείο αναφοράς, πετρέλαιο τύπου Brent παράδοσης Δεκεμβρίου, υποχώρησε κατά 87 σεντς ή 1%, στα 87,18 δολάρια το βαρέλι, με το συμβόλαιο Νοεμβρίου, που θα λήξει στο τέλος της συνεδρίασης της Παρασκευής, να υποχωρεί κατά 83 σεντς, στα 88,49 δολάρια το βαρέλι.
Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, το αμερικανικό αργό τύπου WTI παράδοσης Νοεμβρίου υποχώρησε κατά 92 σεντς ή 1,1%, κλείνοντας στα 81,23 δολάρια το βαρέλι, μετά από άνοδο κατά σχεδόν 4,7% την Τετάρτη.
Οι τιμές του πετρελαίου διατηρούνται σε έδαφος κερδών για την εβδομάδα, ξεφεύγοντας από τα χαμηλά οκτώ μηνών.
Το ράλι του δολαρίου έκανε παύση, αφότου άγγιξε υψηλό 20 ετών έναντι των διεθνώς ανταγωνιστικών του νομισμάτων, ενώ οι traders έστρεψαν την προσοχή τους στην προοπτική μείωσης της παραγωγής από τον OPEC+.


www.bankinhnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης