Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Novak (Ρωσία) για τη συμφωνία στον OPEC+: Δεν έχουμε απολύτως καμία διαφορά με τη Σαουδική Αραβία, πάντα βρίσκουμε λύσεις

Novak (Ρωσία) για τη συμφωνία στον OPEC+:  Δεν έχουμε απολύτως καμία διαφορά με τη Σαουδική Αραβία, πάντα βρίσκουμε λύσεις
Πάντα βρίσκουμε κοινές λύσεις με τη Σαουδική Αραβία, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία δεν έχουν καμία διαφορά σχετικά με τις συμφωνίες του OPEC+, οι δύο χώρες καταφέρνουν πάντα να βρίσκουν μια κοινή λύση, δήλωσε ο Alexander Novak.
«Όχι, δεν υπάρχαν διαφορές.
Πάντα βρίσκουμε κοινές λύσεις.
Εδώ και χρόνια, οι συμφωνίες μας ισχύουν προς το συμφέρον της αγοράς, προς το συμφέρον των χωρών που συμμετέχουν στη συμφωνία και προς το συμφέρον τόσο των εξαγωγέων όσο και των παραγωγών», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης.

Κοινές λύσεις

«Βρίσκουμε πάντα κοινές λύσεις με τη Σαουδική Αραβία.
Φυσικά, έχουμε πάντα προπαρασκευαστικές συζητήσεις, αλλά παρ' όλα αυτά πάντα φτάνουμε σε συμφωνία» πρόσθεσε, όπως μετέδωσε το Tass.
Είπε νωρίτερα ότι η Ρωσία θα επεκτείνει τη μείωση της παραγωγής της κατά 500.000 βαρέλια ημερησίως καθ' όλη τη διάρκεια του 2024.
Η Σαουδική Αραβία αποφάσισε επίσης να παρατείνει τις ημερήσιες περικοπές της παραγωγής κατά 500.000 βαρέλια μέχρι το τέλος του 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης