Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η ΔΕΗ έφερε την ανατροπή - Στα «κίτρινα» ex ante η μάχη των προμηθευτών - Στην αντεπίθεση πέρασε η Protergia

Η ΔΕΗ έφερε την ανατροπή - Στα «κίτρινα» ex ante η μάχη των προμηθευτών - Στην αντεπίθεση πέρασε η Protergia
Το ΥΠΕΝ εκτιμά ότι το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλα προϊόντα κυμαινόμενης χρέωσης με πολύ πιο ανταγωνιστικές τιμές
Στα «κίτρινα» ex ante κυμαινόμενα τιμολόγια αναμένεται να μεταφερθεί ο ανταγωνισμός στο λιανεμπόριο ρεύματος το επόμενο διάστημα. Όπως αναφέρει στο «worldenergynews» στέλεχος της αγοράς, ενώ την 1η Δεκεμβρίου κανείς πάροχος δεν είχε ανακοινώσει ex ante κυμαινόμενα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, ήρθε η ανακοίνωση της ΔΕΗ με το myHome 4All, το οποίο μάλιστα ακολουθεί τον «μπούσουλα» των πράσινων προϊόντων, και έφερε την …ανατροπή.
Η τελική χρέωση προμήθειας (με πάγια εντολή) για τις πρώτες 500 kWh του μήνα είναι στα 12,653 λεπτά ανά κιλοβατώρα ενώ για τις υπόλοιπες στα 17,133 λεπτά και πάγιο στα πέντε ευρώ.


Στην αντεπίθεση βρήκε στο …παραπέντε, δηλαδή το βράδυ της Δευτέρας, η Protergia με τέσσερα «κίτρινα» κυμαινόμενα ex ante τιμολόγια. Πρόκειται για το Helios Value με μηδενικό πάγιο και 16,69 λεπτά και το Plus με 1 ευρώ πάγιο και 16,69 λεπτά για το σύνολο της κατανάλωσης. Επίσης, με πέντε ευρώ πάγιο προωθεί το Value Fair και το Value Simple με την τελική τιμή προμήθειας στα 13,28 και στα 14,06 λεπτά αντίστοιχα, επίσης για το σύνολο της κατανάλωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης