Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Δυναμική ανάπτυξη για την εταιρεία «Φυσικό Αέριο»

Δυναμική ανάπτυξη για την εταιρεία «Φυσικό Αέριο»

Θετικό πρόσημο στην κερδοφορία του ιστορικότερου παρόχου της χώρας που εμπιστεύονται 600.000 πελάτες

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας διαγράφοντας μια πορεία 167 χρόνων αποτελεί σήμερα τον ιστορικότερο πάροχο στη χώρα, γνωρίζοντας την ενέργεια καλύτερα από τον καθένα.
Σε μία εποχή υψηλών απαιτήσεων και ανταγωνισμού και σε ένα περιβάλλον έντονων προκλήσεων για τη διεθνή και εγχώρια αγορά της ενέργειας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας μετασχηματίζεται, με τη στήριξη του μετόχου της, ΔΕΠΑ Εμπορίας, σε μια εταιρεία υπηρεσιών καινοτομίας προς όφελος των καταναλωτών, προσφέροντας τους αξιόπιστες και προσωποποιημένες προτάσεις, υπηρεσίες και προϊόντα βάσει του προφίλ τους, επιτυγχάνοντας οικονομία και ασφάλεια.
Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας σε μια απαιτητική περίοδο, έχει καταφέρει να αναπτύσσεται δυναμικά, με θετικό πρόσημο στην κερδοφορία του και νέα συμβόλαια σε όλη την Ελλάδα, κεφαλαιοποιώντας τον σεβασμό και τη συνέπεια που επιδεικνύει στους πελάτες του όλα αυτά τα χρόνια.
Δεν είναι τυχαίο ότι την εταιρεία εμπιστεύονται 600.000 πελάτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, που μπορούν να εξυπηρετηθούν σε 800 σημεία σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου καταστημάτων της Vodafone.

Μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο

Στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, η κάλυψη των  αναγκών  των πελατών της είναι κάτι περισσότερο από επιχειρησιακή στρατηγική. Είναι σκοπός ύπαρξης και λειτουργίας της εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό, το σύνολο του οργανισμού εκπαιδεύεται καθημερινά σε αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να κάνει κάθε επαφή των πελατών της μια μοναδική εμπειρία, προσφέροντας εξαιρετικά προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες που καλύπτουν τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες τους.
Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της ψηφιοποίησης της εταιρείας, με γνώμονα πάντα την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών και τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας τους, το «Φυσικό Αέριο» προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν εκείνοι πώς θα εξυπηρετηθούν, με φυσικό ή ψηφιακό τρόπο:

  • Σύναψη συμβολαίων, είτε ψηφιακά, μέσω ηλεκτρονικής υπογραφής αίτησης με την αποστολή ενός συνδέσμου, είτε με τις παραδοσιακές μεθόδους σύναψης νέας σύμβασης μέσω email ή courier
  • Ενημέρωση 24/7 μέσω ειδικής Πλατφόρμας αυτοματοποιημένης εξυπηρέτησης πελατών για 11 υπηρεσίες.
  • Αυτοματοποιημένη εξυπηρέτηση, άμεσα και χωρίς αναμονή.
  • Προσωπική επικοινωνία με συνεργάτες της εταιρείας σε ημέρα και ώρα που επιθυμεί ο πελάτης
  • Τιμολόγηση και εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρονικά η οποία αξιοποιείται ήδη από το 90% των πελατών

επα1.JPG
Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει το Mobile App – myFysikoaerio. Πρόκειται για μια σύγχρονη και μοντέρνα στο σχεδιασμό εφαρμογή, μέσω της οποίας οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη του κινητού τους.

Διαρκής εξέλιξη με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης 

Από το 1857 έως σήμερα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας όχι μόνο εξελίσσεται διαρκώς, αλλά προσαρμόζεται με γοργούς ρυθμούς στις σύγχρονες ανάγκες.
Ενδεικτικά είναι όσα αναφέρονται στην Έκθεση Βιωσιμότητας εδώ.
Πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και για την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών προς όφελος του καταναλωτή, η εταιρεία διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην ενεργειακή μετάβαση της χώρας και ειδικότερα στην ηλεκτροκίνηση.
Μια σημαντική πρωτοβουλία της εταιρείας στην κατεύθυνση της πράσινης μετάβασης, αποτελεί η δημιουργία του μεγαλύτερου σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
επα.JPG

Ο υπερσύγχρονος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Parking του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, διαθέτει αυτή τη στιγμή 25 σημεία φόρτισης, όλα με ισχύ έως 22kW, λειτουργεί σε 24ωρη βάση και παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ για έναν χρόνο.
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση 25 επιπλέον φορτιστών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης