Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΤΕ - Εγκρίθηκε και τυπικά η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης στην Jermyn Street

ΕΤΕ - Εγκρίθηκε και τυπικά η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης στην Jermyn Street
Στα 400 εκ. ευρώ το τίμημα
Την πώληση του «Αστέρα Βουλιαγμένης» στην Jermyn Street Real Estate Fund IV LP, ενέκρινε και τυπικά, το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, ανακήρυξε, μετά και την παροχή έγγραφης συναίνεσης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ως προτιμώμενο επενδυτή για την πώληση της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», την Jermyn Street Real Estate Fund IV LP.

Τι μετέδιδε στις 10 Δεκεμβρίου του 2013, το bankingnews.gr:
H Jermyn Street Real Estate Fund IV LP ανακηρύχθηκε και επισήμως, προτιμητέος επενδυτής για την εξαγορά του 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.».
Με ανακοίνωσή του, το ΤΑΙΠΕΔ διαμηνύει πως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του και μετά από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, ανακήρυξε προτιμητέο επενδυτή την JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP, μετά τη χθεσινή αποσφράγιση της βελτιωμένης προσφοράς ύψους €400 εκ. για το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Η διαγωνιστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί μετά τη λήψη των αντίστοιχων αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, καταλήγει το ΤΑΙΠΕΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης