Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Medicon – Εξαγόρασε το 90% της Megalab Ρόδου – Στις 165 χιλ. ευρώ το τίμημα

tags :
Medicon – Εξαγόρασε το 90% της Megalab Ρόδου – Στις 165 χιλ. ευρώ το τίμημα
Η επένδυση εντάσσεται στο πλαίσιο ανάπτυξης δικτύου διαγνωστικών εργαστηρίων
Στην εξαγορά του 90% της Megalab Ρόδου, αντί ποσού 165.000 ευρώ, προχώρησε η εισηγμένη εταιρεία Medicon, μια επένδυση που εντάσσεται στο πλαίσιο ανάπτυξης δικτύου διαγνωστικών εργαστηρίων.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Medicon, «αποφασίσθηκε η εξαγορά ποσοστού 90% της εταιρείας MEGALAB Ρόδου Διαγνωστικό Εργαστήριο-Κέντρο και το δ.τ. MEGALAB ΡΟΔΟΥ έναντι του συνολικού ποσού των 165.000,00 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε ποσοστό 90% του ήδη καταβεβλημένου κεφάλαιου».
Η εταιρεία, σημειώνεται, συστάθηκε στις 16.6.2013 και έχει μισθώσει ισόγεια αίθουσα μετά του υπογείου συνολικής επιφανείας 263,52 τ.μ. και 285,12 τμ αντίστοιχα στη Ρόδο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 38Α.
Το διαγνωστικό αυτό κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργία του στα μέσα Μαρτίου 2014, επισημαίνεται, διάστημα εξαιρετικά μικρό για να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Το συνολικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 180.000 ευρώ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η επένδυση αυτή είναι προς όφελος της εταιρείας, καθώς ήδη διατηρεί διαγνωστικό εργαστήριο στις εγκαταστάσεις της και προσβλέπει στη δημιουργία μίας δυναμικής αλυσίδας παροχής υπηρεσιών υγείας με πολυδύναμα κέντρα και τιμές προσιτές στον πολίτη δεδομένου τόσο της οικονομικής συγκυρίας, όσο και της συνεχούς απαξίωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης