Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μυτιληναίος: Δεν καθίσταται άμεση ανάγκη η έκδοση ομολόγου - Αναβάλλεται για αργότερα - Ισχυρή κερδοφορία, αυξημένες ταμειακές ροές

Μυτιληναίος: Δεν καθίσταται άμεση ανάγκη η έκδοση ομολόγου - Αναβάλλεται για αργότερα - Ισχυρή κερδοφορία, αυξημένες ταμειακές ροές
Δεν αποκλείεται να καταστεί εφικτή η διανομή μερίσματος στους μετόχους, το επόμενο έτος, 2015, τονίστηκε στην τηλεδιάσκεψη
Δεν καθίσταται άμεση ανάγκη η έκδοση ομολόγου για τον Όμιλο Μυτιληναίου, όπως επισημάνθηκε στην τηλεδιάσκεψη με τους επενδυτές, που ακολούθησε την ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών για το δεύτερο τρίμηνο και πρώτο εξάμηνο του 2014.
Όπως τόνισαν κορυφαία στελέχη του ομίλου στην τηλεδιάσκεψη, ο Όμιλος πρόσφατα κατέληξε σε συμφωνία με τις τράπεζες, γεγονός που οδήγησε σε υποχώρηση του κόστους δανεισμού και επομένως δεν χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή έκδοση ομολόγου.
Τα στελέχη του Ομίλου χαρακτήρισαν εξαιρετικά τα αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο - πρώτο εξάμηνο του 2014, με ισχυρή κερδοφορία και αυξημένες ταμειακές ροές.
Όπως τονίστηκε, η στρατηγική που ακολούθησε ο Μυτιληναίος είχε ως αποτέλεσμα τις επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας, τη μείωση του κόστους παραγωγής αλλά και του περιορισμού του καθαρού δανεισμού.
Τα στελέχη του Ομίλου επαναδιατύπωσαν την πεποίθηση πως δεν αποκλείεται να καταστεί εφικτή η διανομή μερίσματος στους μετόχους, το επόμενο έτος, 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης