Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Επιβολή προστίμων 8 χιλ. ευρώ σε τρεις χρηματιστηριακές

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Επιβολή προστίμων 8 χιλ. ευρώ σε τρεις χρηματιστηριακές
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την επέκταση της άδειας λειτουργίας της «ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ.»
Στην επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 8 χιλ. ευρώ, σε τρεις χρηματιστηριακές, προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 703η /19.1.2015 συνεδρίαση του:
- Ενέκρινε την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» ώστε να παρέχει και τις επενδυτικές υπηρεσίες της αναδοχής χρηματοπιστωτικών μέσων ή της τοποθέτησης χρηματοπιστωτικών μέσων με δέσμευση ανάληψης και τις παρεπόμενες υπηρεσίες της έρευνας στον τομέα των επενδύσεων και χρηματοοικονομική ανάλυση ή άλλες μορφές γενικών συστάσεων που σχετίζεται με συναλλαγές σε χρηματοπιστωτικά μέσα και της παροχής υπηρεσιών σχετιζόμενων με την αναδοχή.
- Ενέκρινε την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «ΑΤΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» ώστε να παρέχει και την παρεπόμενη υπηρεσία της παροχής πιστώσεων ή δανείων σε επενδυτή.
- Επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στην εταιρεία «ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΑΚΗΣ ΑΕΠΕΥ» για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας αναφορικά με το σύστημα εσωτερικού ελέγχου της Εταιρείας κατά παράβαση της παρ. 1 (γ) του άρθρου 3 της 2/452/1.11.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Κ.
- Επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στην «ΑΤΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» για παράβαση των διατάξεων περί παροχής πίστωσης, σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ.1,2 και 3 του ν.4141/2013.
- Επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στην «ΕUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» για παράβαση των διατάξεων περί παροχής πίστωσης, σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ.1,2 και 3 του ν.4141/2013.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης