Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Profile: Διευρύνεται η παρουσία στη Μέση Ανατολή

tags :
Profile: Διευρύνεται η παρουσία στη Μέση Ανατολή
Η επέκταση του πελατολογίου επιφέρει αύξηση στελέχωσης και ενίσχυση των τοπικών συνεργασιών - Νέες υλοποιήσεις σε ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μπαχρέιν
Η Profile Software διευρύνει σημαντικά την παρουσία της στη Μέση Ανατολή επεκτείνοντας το δίκτυο συνεργατών και πελατών, με νέες αναθέσεις από τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που επέλεξαν την βραβευμένη και καταξιωμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων - IMSplus.
Παράλληλα στελεχώνει τα γραφεία της με επιπλέον έμπειρο προσωπικό και συνάπτει νέες συνεργασίες.
Η πλατφόρμα IMSplus της Profile Software έχει επιλεχθεί από κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της περιοχής, τα οποία μετά από αξιολογήσεις διεθνών εταιρειών, υλοποιούν τη συγκεκριμένη λύση λόγω της ολοκληρωμένης κάλυψης που διαθέτει σε Funds, Assets και Wealth management, καθώς και Family offices εργασίες. Το IMSplus έχει αναβαθμιστεί σημαντικά ώστε να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των σύγχρονων χρηματοοικονομικών οργανισμών που απαιτούν προηγμένη διαχείριση επενδύσεων.
Αναλυτικότερα, το IMSplus έχει επιλεχθεί από έναν Fund Management οργανισμό στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), από έναν Asset Management οργανισμό μεγάλης τράπεζας στο Κατάρ, από μια σύμπραξη επενδυτικών εταιρειών στη Σαουδική Αραβία, από μια επενδυτική τράπεζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και από άλλες εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα (π.χ. ασφαλιστικές και family offices) με έδρα το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Στο πλαίσιο της αποτελεσματικής και επιτυχούς υποστήριξης των νέων πελατών της, η Profile Software έχει δημιουργήσει ένα center of excellence στα Η.Α.Ε. και ενδυναμώνει τη στελέχωση της τοπικής εταιρείας με εξειδικευμένο, καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό σε θέματα πληροφορικής και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Εφαρμόζοντας το επιχειρηματικό της σχέδιο προχωρά επίσης στην μετεγκατάσταση της σε νέα γραφεία, προκειμένου να καλύψει τις διευρυνόμενες ανάγκες του πελατολογίου με πρόσθετο προσωπικό, την διαχείριση του οποίου αναλαμβάνει μια δυναμική ομάδα διοίκησης.
Επιπλέον, η Profile Software επενδύει στην ανάπτυξη μακροχρόνιων συνεργασιών με τοπικούς Integrators που έχουν επιδείξει επιτυχημένη πορεία στον χρηματοοικονομικό τομέα προσφέροντας ολοκληρωμένη υποστήριξη και αντιπροσώπευση των καινοτόμων λύσεων της εταιρείας στην περιοχή. Σημαντικό ποσοστό των νέων συνεργασιών της εταιρείας αφορά στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής αλλά και της Αφρικής, προκειμένου να υποστηριχθούν περαιτέρω οι προσπάθειες της τοπικής ομάδας της Profile, στα πλαίσια της δέσμευσης για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες, μέσω αξιόπιστων τοπικών συνεργατών.
Οι δραστηριότητες στην περιοχή θα ενισχυθούν περαιτέρω με προωθητικές ενέργειες όπως η συμμετοχή σε εξειδικευμένες εκδηλώσεις για την ολοκληρωμένη παρουσίαση των αναγνωρισμένων και βραβευμένων λύσεων της εταιρείας.
Οι κορυφαίες λύσεις διαχείρισης επενδύσεων της Profile Software έλαβαν ακόμα περισσότερες βραβεύσεις από διεθνείς οίκους αναλύσεων με πιο πρόσφατές τα βραβεία «Best Wealth Management Software Provider – Europe 2015» από το Global Banking & Finance Review, το «Wealth Management Application for the Year» για το Mobius Wealth από τα Technology Innovator Awards 2015, το «European Financial Services Software Solutions Provider 2015» από την Corporate LiveWire Global Fund Awards και το «Best Technology Solution for Portfolio Management 2015» από τα Hedge Funds Awards 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης