Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελβάλ: Στη διάθεση των μετόχων βρίσκεται το Κοινό Σχέδιο Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχωνεύσεως

tags :
Ελβάλ: Στη διάθεση των μετόχων βρίσκεται το Κοινό Σχέδιο Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχωνεύσεως
Στη διάθεση το μετόχων και οι σχετικές Εκθέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των συγχωνευομένων εταιρειών από την Ελβάλ
Στη διάθεση των μετόχων βρίσκεται το Κοινό Σχέδιο Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχωνεύσεως της εταιρίας Ελβάλ Συμμετοχών.
Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα ότι από την έδρα της στην Λεωφ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, Κτήριο Β, μπορούν να παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι μέτοχοι το Κοινό Σχέδιο Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχωνεύσεως με την από 18-12-2015 τροποποίησή του.
Στη διάθεση το μετόχων βρίσκονται ακόμα τα εξής έγγραφα:
- Oι σχετικές Εκθέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των συγχωνευομένων εταιρειών.
- Η έκθεση του κοινού ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα και η συνοδευτική της επιστολή, της βελγικής ελεγκτικής εταιρείας "Bvba De Mol, Meuldermans & Partners - Bedrijfsrevisoren”.
- Οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, καθώς και οι εκθέσεις διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου των τριών τελευταίων χρήσεων των συγχωνευομένων εταιρειών.
Η εταιρία γνωστοποίησε τα παραπάνω σε συνέχεια της καταχωρίσεως, στις 12-01-2016, στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του από 7-12-2015 Κοινού Σχεδίου Διασυνοριακής Συγχωνεύσεως (μαζί με την από 18-12-2015 τροποποίησή του) με απορρόφηση των εταιρειών ΕΛΒΑΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, της ελληνικής εταιρείας "ΔΙΑΤΟΥΡ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ", της ελληνικής εταιρείας "ALCOMET Α.Ε. Ανώνυμος Εταιρία Χαλκού και Αλουμινίου" και της λουξεμβουργιανής εταιρείας "EUFINA S.A." από τη βελγική εταιρία Viohalco SA.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης