Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Profile Software: Προτάθηκε για τα διακεκριμένα WealthBriefing Awards, για τις λύσεις IMSplus και Axia

tags :
Profile Software: Προτάθηκε για τα διακεκριμένα WealthBriefing Awards, για τις λύσεις IMSplus και Axia
Η απονομή των European WealthBriefing Awards  θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου στο «The Guildhall» του Λονδίνου
Για τη διεκδίκηση διακεκριμένων βραβείων προτάθηκε η εταιρεία ανάπτυξης χρηματο-οικονομικού λογισμικού Profile Software, τόσο από τα Swiss WealthBriefing Awards (κατηγορίες «Onboarding» και «Innovative Client Solution»), όσο και από τα European WealthBriefing Awards (κατηγορία «Onboarding»).
Όπως ανακοίνωσε, οι συγκεκριμένες διακρίσεις αναδεικνύουν την δέσμευσή της «στην ανάπτυξη καινοτόμων και πελατοκεντρικών λύσεων που  ανταποκρίνονται στις καίριες απαιτήσεις των σύγχρονων χρηματοοικονομικών οργανισμών, διεθνώς».
Η Profile είναι υποψήφια στις συγκεκριμένες κατηγορίες με βάση την παρουσίαση των λύσεων IMSplus και Axia, που έχει αναπτύξει για τον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων.
Το Axia είναι η νέα cloud-based, omni-channel πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων που προσφέρει ολοκληρωμένη λειτουργικότητα «front-to-middle».
Περιλαμβάνει δυναμικές λειτουργίες για client onboarding οι οποίες εξασφαλίζουν την τήρηση των απαραίτητων διαδικασιών για τον οργανισμό, ενώ παράλληλα προσφέρουν ευχρηστία για τον relationship manager και τον πελάτη του.
Ο Stephen Harris CEO της ClearView Financial Media και εκδότης του WealthBriefing δήλωσε σχετικά: «Οι εταιρίες που προκρίθηκαν στην τελική φάση επιλογής για τα βραβεία, ανταγωνίζονται όλες επάξια, γι' αυτό και θα ήθελα να τους εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια. Τα βραβεία απονέμονται με βάση τις απαντήσεις των συμμετεχόντων σε μια σειρά συγκεκριμένων ερωτήσεων, που πρέπει να απαντηθούν με επίκεντρο την 'εμπειρία' που αποκομίζει ο πελάτης, κι όχι κάποια ποσοτικά στοιχεία επιδόσεων... Τα βραβεία αναγνωρίζουν τους απόλυτα κορυφαίους στον κλάδο κατόπιν περαιτέρω αξιολόγησης από μια ανεξάρτητη, έγκυρη και αδιάβλητη ομάδα κριτών».
Η απονομή των European WealthBriefing Awards  θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου στο «The Guildhall» του Λονδίνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης