Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Συνάντηση με στελέχη των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, στο πλαίσιο της επίσκεψης Putin

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Συνάντηση με στελέχη των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, στο πλαίσιο της επίσκεψης Putin
Στη ρωσική αντιπροσωπεία παρουσιάστηκαν τα στοιχεία και η πορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έπειτα από τις δηλώσεις Putin ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την αποκρατικοποίηση
Επαφές με στελέχη των Ρωσικών Σιδηροδρόμων είχαν σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου, οι επικεφαλής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο πλαίσιο της επίσκεψης του ρώσου προέδρου.
Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππος Τσαλίδης, και ο πρόεδρος της εταιρείας, Παναγιώτης Θεοχάρης, σε συνέχεια της επίσκεψης του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin, στην Ελλάδα.
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν πληροφορίες και συζήτησαν για τις προοπτικές συνεργασίας που ανοίγονται στους τομείς των μεταφορών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και στα στελέχη των Ρωσικών Σιδηροδρόμων παρουσιάστηκαν τα στοιχεία και η πορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Σημειώνεται ότι ο ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, στις δηλώσεις του στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είχε σημειώσει ότι η ρωσική πλευρά ενδιαφέρεται για την αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της Rosco και του ΟΛΘ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης