Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σήμερα μετά το κλείσιμο της αγοράς τα αποτελέσματα της Motor Oil – Υψηλός ο όγκος στη μετοχή

Σήμερα μετά το κλείσιμο της αγοράς τα αποτελέσματα της Motor Oil – Υψηλός ο όγκος στη μετοχή
Πάνω από 340 χιλ. τεμάχια έχουν αλλάξει χέρια και μέσω πακέτων ενώ η μετοχή έχει μικρή άνοδο και διατηρείται κοντά στα υψηλά 52 εβδομάδων
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης αναμένονται τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της Motor και οι αναλυτές περιμένουν ισχυρή πορεία.
Σε δημοσκόπηση του Bloomberg οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για EBITDA 127,8 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 49,9 εκατ. ευρώ από 33,6 στο περσινό τρίτο τρίμηνο.
Η IBG σημειώνει πως τα αποτελέσματα χωρίς την επίδραση των αποθεμάτων θα είναι σε επίπεδο EBITDA μειωμένα κατά 19% διαμορφούμενα στα 139 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη μειωμένα κατά 11% διαμορφούμενα στα 69 εκατ. ευρώ.
Η χρηματιστηριακή σημειώνει πως στο τέταρτο τρίμηνο έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες στη διύλιση και εκτιμά πως θα πετύχει η εταιρεία το στόχο που έχει θέσει η ΑΧΕ για το σύνολο του έτους.
Επιπλέον περιμένει προσωρινό μέρισμα 0,15% τουλάχιστον και διατηρεί τη σύσταση αγοράς.
Η μετοχή έχει όγκο πάνω από 360 χιλ. τεμάχια και ενισχύεται οριακά κάνοντας πράξη στα 11,14 ευρώ με το υψηλό 52 εβδομάδων να είναι στα 11,50 ευρώ και να έχει πραγματοποιηθεί σχεδόν ένα ακριβώς χρόνο πριν.

Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης