Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προσκεκλημένος στον Λευκό Οίκο ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Προσκεκλημένος στον Λευκό Οίκο ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
Η εκδήλωση είναι η πρώτη που γίνεται από τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ προς τιμήν της ομογένειας και της Ελλάδας, ωστόσο ο Λευκός Οίκος τιμά την 25η Μαρτίου εδώ και 31 χρόνια
Στα χρώματα της γαλανόλευκης ντύνεται την Παρασκευή, ο Λευκός Οίκος, προκειμένου να προϋπαντήσει εκπροσώπους της ομογένειας, τις διπλωματικές Αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου καθώς και σημαντικούς επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα για να γιορτάσουν όλοι μαζί την 196η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της Aegean Δημήτρης Μελισσανίδης, ένας από τους ελάχιστους Έλληνες επιχειρηματίες που έχουν προσκληθεί στο επίσημο γεύμα του Λευκού Οίκου.
Πρόσκληση έχουν πάρει επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Εκεί θα τους υποδεχθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και ο Ελληνοαμερικανός προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους.
Η εκδήλωση είναι η πρώτη που γίνεται από τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ προς τιμήν της ομογένειας και της Ελλάδας, ωστόσο ο Λευκός Οίκος τιμά την 25η Μαρτίου εδώ και 31 χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης