Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 η Γενική Συνέλευση της ΑΕΓΕΚ

tags :
Στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 η Γενική Συνέλευση της ΑΕΓΕΚ
Ποια θέματα θα συζητηθούν
Στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΕΓΕΚ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι στην 77η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, την 8η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00' π.μ., στην έδρα της Εταιρίας στην Κηφισιά Αττικής (Καβαλιεράτου Τάκη 7), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:
1.Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας σε εταιρική και ενοποιημένη βάση κατά τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΔΠΧΠ) για τη χρήση 2016 και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτικού Γραφείου.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και του Ελεγκτικού Γραφείου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2016 σε εταιρική και ενοποιημένη βάση.
3.Εκλογή Ελεγκτικού Γραφείου (τακτικού και αναπληρωματικού Ελεγκτή) για την χρήση 2017.
4.Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2016, καθώς και προέγκριση αμοιβών των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του ΔΣ για τη χρήση 2017, κατ΄ άρθρο  24 παρ. 2 του κ.ν. 2190/1920.
5. Εγκριση αντικατάστασης παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλους της Επιτροπής Ελέγχου.
6. Διάφορες ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης