Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κορυφώνεται η κόντρα της Quintessential με Folli Follie - Σαθρό το επιχείρημα του fund λένε κύκλοι του Ομίλου

tags :
Κορυφώνεται η κόντρα της Quintessential με Folli Follie - Σαθρό το επιχείρημα του fund λένε κύκλοι του Ομίλου
Aνακοίνωση για τις νέες κατηγορίες, αναμένονται από τη διοίκηση της Folli Follie τη Δευτέρα
Κορυφώνεται η ανταλλαγή πυρών μεταξύ της Quintessential Capital Management, μέλος του Forbes Finance Council και της Folli Follie, με την πρώτη να αναρτά νέο βίντεο στο λογαριασμό της που έχει στο twitter  μέσω του οποίου ρωτά τους ακόλουθους του αν βλέπουν πελάτες να βγαίνουν με τσάντες από το κατάστημα.
Σε ξεχωριστό τουίτ κάνει κάλεσμα και αναφέρει ότι αναζητά αποδείξεις για την «επιθετική εξάπλωση της Folli Follie στις ΗΠΑ».
Η Quintessential, η οποία όπως δημοσίως παραδέχεται «σδτοιχημάτισε» σημαντικά ποσά στην προοπτική κατάρρευση της αξίας της μετοχής, είχε προαναγγέλλει με νέες αποκαλύψεις.
Από την πλευρά της η Folli Follie, η οποία έχει αναθέσει στους νομικούς της συμβούλους της να «κινηθούν με οποιονδήποτε τρόπο κρίνουν σκόπιμο, προκειμένου να προασπίσουν σε αστικό και ποινικό επίπεδο, τα δικαιώματα της εταιρείας, των μετόχων της και εν γένει του επενδυτικού κοινού», ετοιμάζεται να αντικρούσει τις κατηγορίες του επενδυτικού fund.
Aνακοίνωση για τις νέες κατηγορίες, αναμένονται από τη διοίκηση της Folli Follie τη Δευτέρα, αν και πληροφορίες που προέρχονται από κύκλους της εταιρείας, είναι ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί ισχυρό το επιχείρημα που θέτει η Quintessential μέσω του βίντεο της ότι οι πελάτες που βγαίνουν από το κατάστημα της δεν κρατούν τσάντες.
«Η καταγραφή των πελατών για μία ώρα σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα, δεν μπορεί να θεωρηθεί ενδεικτική. Είναι σαθρό το επιχείρημα», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης