Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βασιλάκης: Η Aegean θα επεκταθεί σε νέους προορισμούς

Βασιλάκης: Η Aegean θα επεκταθεί σε νέους προορισμούς
Δηλώσεις του Ευτύχιου Βασιλάκη για τα σχέδια της Aegean
Όλοι έχουμε να κερδίσουμε από την προώθηση της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού λέει στο CNN Greece o πρόεδρος της Aegean κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία This is Athens & Partners μια μεγάλη σύμπραξη για την καθιέρωση της Αθήνας ως κορυφαίου ευρωπαϊκού προορισμού.
Το θετικό είναι, όπως είπε ο κ. Βασιλάκης σύμφωνα με το CNN Greece, ότι στην πρωτοβουλία αυτή μπαίνουν σταδιακά και άλλες επιχειρήσεις και φορείς κάτι που θα φέρει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Αναφορικά με την συνεχή ανάπτυξη και την ανοδική κερδοφορία της Aegean, τόνισε ότι η εταιρία έκανε φέτος μια τεράστια επένδυση με την αγορά 30 αεροσκαφών επεκτείνεται έχοντας αποκτήσει διεθνή φήμη.
Τόνισε ακόμη ότι η εταιρία επεκτείνεται παράλληλα με τουριστικό προϊόν της Ελλάδας ενώ με την νέα της επένδυση θα επεκταθεί σε προορισμούς με τους οποίους μέχρι τώρα δεν είχε σύνδεση.
Αναφορικά με τον ανταγωνισμό ο κ. Βασιλάκης λέει ότι το 80% του κύκλου εργασιών της εταιρίας είναι από τις πτήσεις στο εξωτερικό.
«Ο ανταγωνισμός υφίσταται αλλά αν παρέσεις καλές υπηρεσίες και συγκρατείς και το κόστος αντέχεις και εξελίσσεσαι», κατέληξε.

Διαβάστε: Aegean: Χωρίς επιφύλαξη το συμπέρασμα του φορολογικού ελέγχου για το 2017

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης