Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom Defence: :Επέκταση της Συνεργασίας με RAYTHEON

Intracom Defence: :Επέκταση της Συνεργασίας με RAYTHEON
Οι υποψήφιες εταιρείες αξιολογούνται με βάση αυστηρά κριτήρια στα οποία συμπεριλαμβάνονται η διασφάλιση υψηλής ποιότητας και οι έγκαιρες παραδόσεις
Η INTRACOM DEFENSE (IDE), επεκτείνει την πολυετή συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία RAYTHEON με την υπογραφή νέων εξαγωγικών συμβάσεων συνολικού ύψους 58,6 εκ. $ ΗΠΑ, για παραγωγή κύριων μονάδων του συστήματος αεράμυνας PATRIOT.
Οι νέες εργασίες που ανέλαβε η IDE περιλαμβάνουν την κατασκευή συγκροτημάτων καθώς και την παροχή ανταλλακτικών και τεχνικών υπηρεσιών υποστήριξης και πιστοποίησης, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός διαστήματος 3 ετών και καλύπτουν ανάγκες Τρίτων Χωρών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η IDE από την αρχή της εμπλοκής της στο διεθνές πρόγραμμα PATRIOT το 2009 μέχρι σήμερα, έχει αποφέρει στη χώρα εξαγωγές που υπερβαίνουν συνολικά τα 425 εκ. $ ΗΠΑ και αφορούν σε συμβάσεις που έχουν ήδη εκτελεστεί.
Επιπροσθέτως, η αμερικανική εταιρεία βράβευσε και φέτος την IDE, για την εξαιρετική της απόδοση και ποιότητα σύμφωνα με το Star Supplier Excellence Award.
Η Raytheon έχει καθιερώσει το παραπάνω πρόγραμμα επιβράβευσης για να τιμήσει τους προμηθευτές με τους οποίους έχει αναπτύξει μια άριστη συνεργατική σχέση και έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των πελατών.
Οι υποψήφιες εταιρείες αξιολογούνται με βάση αυστηρά κριτήρια στα οποία συμπεριλαμβάνονται η διασφάλιση υψηλής ποιότητας και οι έγκαιρες παραδόσεις.
Η IDE είναι μία από τις 34 εταιρείες διεθνώς οι οποίες αναγνωρίστηκαν από την Raytheon με την διάκριση 3 αστέρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης