Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Motor Oil: Παρήλθε η προθεσμία για τη σύγκλιση Γ.Σ. για τη χορήγηση ειδικής άδειας

tags :
Motor Oil: Παρήλθε η προθεσμία για τη σύγκλιση Γ.Σ. για τη χορήγηση ειδικής άδειας
Παρήλθε η προθεσμία για τη σύγκλιση Γ.Σ. για τη χορήγηση ειδικής άδειας, όπως ανακοίνωσε η Motor Oil
Παρήλθε η προθεσμία για τη σύγκλιση Γ.Σ. της Motor Oil για τη χορήγηση ειδικής άδειας.
Ειδικότερα, σε συνέχεια της ανακοίνωσης με ημερομηνία 8 Ιουλίου 2020, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. (η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η 10ήμερη προθεσμία για την υποβολή αιτήματος σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης με σκοπό τη λήψη απόφασης επί της παροχής ειδικής αδείας προκειμένου η θυγατρική της εταιρεία IREON INVESTMENTS LTD (Πωλήτρια) να προβεί σε πώληση των μετοχών που η τελευταία κατέχει στις εταιρείες OPTIMA ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ και OPTIMA FACTORS Α.Ε. στην OPTIMA BANK Α.Ε., παρήλθε άπρακτη στις 20 Ιουλίου 2020.
Η χορήγηση ειδικής άδειας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για την πραγματοποίηση των συναλλαγών ισχύει για έξι (6) μήνες και η IREON INVESTMENTS LTD δύναται εντός του διαστήματος αυτού να προβεί στην πώληση του ποσοστού της συμμετοχής της στην OPTIMA ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ (94,52%) και στην OPTIMA FACTORS Α.Ε (100%) έναντι συνολικού τιμήματος Ευρώ 199.870,30 και Ευρώ 6.307.000 αντίστοιχα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. καθόρισε τις τιμές πώλησης στο ύψος των 0,74 ευρώ ανά μετοχή της OPTIMA ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. και 1,70 ευρώ ανά μετοχή της OPTIMA FACTORS Α.Ε. έχοντας λάβει υπόψη την έκθεση επί του εύλογου και δίκαιου τιμήματος των μετοχών των OPTIMA ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. και OPTIMA FACTORS Α.Ε  (fairness opinion) με ημερομηνία 19.6.2020 (διαθέσιμη στην εταιρική ιστοσελίδα www.moh.gr στην ειδικότερη επιλογή: Ενημέρωση Επενδυτών/ Ρυθμιζόμενες Πληροφορίες/ Νέα), η οποία πραγματοποιήθηκε από την ελεγκτική εταιρεία Grant Thornton.
Οι προαναφερθείσες τιμές σε Ευρώ ανά μετοχή κρίνονται στην έκθεση της Grant Thornton ως εύλογες και δίκαιες για την Εταιρεία και τους μετόχους της που δεν είναι συνδεδεμένα μέρη συμπεριλαμβανομένων των μετόχων της μειοψηφίας της Εταιρείας.
Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σχετικά με την εξέλιξη των ανωτέρω περιγραφόμενων συναλλαγών.
Η παρούσα ανακοίνωση  δημοσιεύεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του  άρθρου 101 του Ν.4548/2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης