Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επιτροπή Δεοντολογίας: Απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός, Μαρινάκης και Ατρόμητος από τις κατηγορίες

Επιτροπή Δεοντολογίας: Απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός, Μαρινάκης και Ατρόμητος από τις κατηγορίες
Η Επιτροπή Δεοντολογίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και την ΠΑΕ Ατρόμητος και τους Σπανό, Αγγελόπουλο, Σα Πίντο ότι απαλλάσσονται
Για την οριστική απαλλαγή από τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελέσματος για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον διοικητικό ηγέτη της Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Ατρόμητο, ενημέρωσε τους εμπλεκόμενους η Επιτροπή Δεοντολογίας.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και την ΠΑΕ Ατρόμητος και τους Σπανό, Αγγελόπουλο, Σα Πίντο ότι απαλλάσσονται από τις όποιες κατηγορίες.
Σύμφωνα με το fosonline.gr, αθώοι εκτός των Μαρινάκη, Σπανού κρίθηκαν και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Νίκος Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο Γιάννης Αγγελόπουλος του Ατρόμητου και οι πρώην διαιτητές Ηλίας Σπάθας, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Κώστας Ιωαννίδης, Απόστολος Αμπάρκιολης.
Όσο για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, τον πρώην νομικό της σύμβουλο, Θόδωρο Κουρίδη και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Γιώργο Δούρο, Θανάση Μπριάκο, κρίθηκε απαράδεκτη η δίωξή τους.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης