Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αλλαγή δεδομένων για τη SingularLogic - Προτιμητέος επενδυτής το σχήμα Epsilon Net Space Hellas

Αλλαγή δεδομένων για τη SingularLogic - Προτιμητέος επενδυτής το σχήμα Epsilon Net  Space Hellas
Την οριστική διακοπή των διαπραγματεύσεων με το fund Nexum Holding Limited για την εξαγορά της SingularLogicαποφάσισε η διοίκηση της MIG
Η διοίκηση της Marfin Investment Group αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες την οριστική διακοπή των διαπραγματεύσεων με το fund Nexum Holding Limited και ορίζει ως νέο προτιμητέο επενδυτή για την εξαγορά της θυγατρικής της, SingularLogic, το σχήμα των εταιριών Epsilon Net και Space Hellas.
Αρχικά, πρόταση εξαγοράς της SingularLogic είχαν υποβάλλει από κοινού οι εταιρίες Epsilon Net, Space Hellas και Entersoft, πλην όμως η τελευταία δεν συμμετέχει πλέον στο σχήμα και έτσι, ρόλο προτιμητέου επενδυτή θα παίξει η κοινοπραξία των δυο εταιριών.
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Nexum Holdings Limited (Sky Box) είχε αναδειχτεί προτιμητέος επενδυτής στη διαδικασία. Προσφορές είχαν υποβάλλει και τα σχήματα Epsilon Net – Space Hellas – Entersoft και κοινοπραξία Profile – OTS και η In Digital.

Η ανακοίνωση της Marfin Investment Group

Η MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η MIG) ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά της συμμετοχής της στην εταιρία SINGULAR LOGIC Α.Ε. Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής (η SINGULARLOGIC) με Χρηματοοικονομική Σύμβουλο τη EUROXX Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., αποφάσισε τη διακοπή των συζητήσεων με την εταιρία "Nexum Holdings Limited" (Skybox).
Η Εταιρία θα προχωρήσει πλέον σε συζητήσεις με το επενδυτικό σχήμα EPSILON NET ΑΕ και SPACE HELLAS Α.Ε. με αντικείμενο την κατάρτιση σύμβασης αγοραπωλησίας των μετοχών SINGULARLOGIC.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης