Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Φωτακίδης (CVC): Επενδυτική ψήφος στην Ελλάδα - Τα επόμενα χρόνια η χώρα θα αναπτυχθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη

tags :
Φωτακίδης (CVC): Επενδυτική ψήφος στην Ελλάδα - Τα επόμενα χρόνια η χώρα θα αναπτυχθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη
Την πρόθεση του CVC Capital να συνεχίσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού fund στην χώρα μας, κ. Άλεξ Φωτακίδης
Την πρόθεση του CVC Capital να συνεχίσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού fund στην χώρα μας, κ. Άλεξ Φωτακίδης.
«Δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα από το 2017 και σήμερα το χαρτοφυλάκιό μας ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ.
Γυρίζοντας πίσω, αυτό που μας εξέπληξε ήταν το ανθρώπινο κεφάλαιο.
Το ταλέντο, δηλαδή, που υπάρχει στην χώρα», τόνισε στο πλαίσιο του 31ου Greek Economic Summit που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
«Το πολιτικό-οικονομικό περιβάλλον είναι πολύ υποστηρικτικό για επενδύσεις, ενώ στενή είναι η συνεργασία μας και με τις τράπεζες.
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιήσαμε, άλλωστε, ήταν κατόπιν συζητήσεων μαζί τους.
Για την ακρίβεια ανακοινώσαμε μία (30/11), την απόκτηση της Vivartia από τη MIG.
Άποψή μας είναι πως τα επόμενα πέντε με έξι χρόνια η Ελλάδα θα αναπτυχθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη και, επομένως, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτήν», τόνισε ο κ. Φωτακίδης.
Όσον αφορά τους τομείς – κλειδιά, ο κ. Φωτακίδης αναφέρθηκε στην υγεία, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τα τρόφιμα, τη φιλοξενία, αλλά και την ασφαλιστική αγορά.
«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την Εθνική Ασφαλιστική και, μολονότι δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε την συναλλαγή», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης