Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τεχνική Ολυμπιακή: Έγκριση επέκτασης δραστηριοτήτων και προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

Τεχνική Ολυμπιακή: Έγκριση επέκτασης δραστηριοτήτων και προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

Τεχνική Ολυμπιακή: Έγκριση επέκτασης δραστηριοτήτων και προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών από την ΕΓΣ

Στην ομόφωνη έγκριση της επέκτασης των δραστηριοτήτων του ομίλου σε νέους επιχειρηματικούς τομείς, μεταξύ άλλων μέσω της ίδρυσης ή απόκτησης εταιρειών, καθώς και στην έγκριση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών προχώρησαν οι μέτοιχοι της Τεχνικής Ολυμπιακής, στην έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους της 26ης Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στην εταιρική ανακοίνωση σημειώνεται:

Η εταιρεία Τεχνική Ολυμπιακή γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, ότι την 26ηΦεβρουαρίου 2021 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.
Παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου, μέτοχοι εκπροσωπούντες 27.627.339 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 67,89% επί συνόλου 40.693.350 μετοχών και ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Εγκρίθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις αντίστοιχες εισηγήσεις του Δ.Σ. της εταιρείας προς τους μετόχους αυτής, όπως αυτές είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά θέμα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 10 του Ν. 3884/2010, παρουσιάζονται κατωτέρω.
Θέμα 1ο: Επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου σε νέους επιχειρηματικούς τομείς.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης