Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

To voucher των 200 ευρώ ζεσταίνει την αγορά της τεχνολογίας με 112 εκατ. ευρώ

To voucher των 200 ευρώ ζεσταίνει την αγορά της τεχνολογίας με 112 εκατ. ευρώ
Σε διάστημα 4 μηνών η ροή εσόδων
Σχετικά Άρθρα

«Πόλεμος προσφορών» στην αγορά με έπαθλο το voucher συνολικής αξίας 200 ευρώ ανά μαθητή που χορηγεί το υπουργείο Παιδείας σε 560.000 μαθητές και φοιτητές για την αγορά laptop ή tablet.
Οι εμπορικές επιχειρήσεις κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τους δικαιούχους δίνοντας επιπλέον προσφορές με την προοπτική να κάνουν πιο ελκυστικό το πακέτο.
Το συνολικό πακέτο του υπουργείου Παιδείας ανέρχεται σε 112 εκατ. ευρώ.
Τα κεφάλαια θα πέσουν στην αγορά της τεχνολογίας τους μέχρι τα τέλη Ιουλίου.
Πρόκειται για χρήματα που θα κατευθυνθούν σε εξειδικευμένη αγοράς τεχνολογικών ειδών , η οποία αναμένεται να πάρει βαθιές ανάσες μόνο από μία κατηγορία προϊόντων που αποτελούν και την κινητήριο δύναμη των εμπορικών επιχειρήσεών που διαθέτουν καταστήματα λιανικής πώλησης.
Η Cosmote όπως και τα ομώνυμα καταστήματα και αυτά της αλυσίδας Γερμανός εισέρχονται στη μάχη του voucher δίνοντας στους δικαιούχους δωρεάν internet ή προσφέροντας σε φθηνότερη τιμή πακέτο σύνδεσης σε καλύτερη τιμή.
Η αλυσίδα Πλαίσιο, η Media markt με ανακοινώσεις τους παίρνουν θέση στη διεκδίκηση εξαργύρωσης του voucher από τους μαθητές.

Η Cosmote – Γερμανός

Οι δικαιούχοι που αποκτούν το Tablet ή το Laptop τους στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ επωφελούνται με δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο. Επιπλέον, για όσους επιθυμούν να έχουν Wi-Fi όπου κι αν βρίσκονται, διατίθεται σε προσφορά το COSMOTE 4G Pocket Wi-Fi, από 99 στα 79 ευρώ , έως τις 30 Ιουλίου 2021, με ενσωματωμένη κάρτα SIM με 50GB για 6 μήνες και με δυνατότητα σύνδεσης στο internet έως και 16 συσκευές ταυτόχρονα. Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» μπορούν να εξαργυρώσουν την επιταγή (voucher) και να αγοράσουν το Tablet ή Laptop που επιθυμούν είτε απευθείας στο eshop της Γερμανός. Εάν κάποιος Δικαιούχος επιθυμεί να αγοράσει συσκευή μεγαλύτερη αξίας απ' αυτήν της επιταγής (voucher),πρέπει να καλύψει τη διαφορά. Κάθε επιταγή αντιστοιχεί στην αγορά μιας συσκευής.
Επίσης, μια οικογένεια με περισσότερα από ένα ωφελούμενα παιδιά μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία επιταγές (vouchers) για την αγορά μιας συσκευής (ανώτατο όριο οι τρεις επιταγές, δηλαδή 600€). Ο εξοπλισμός διατίθεται μαζί με λογισμικό για προστασία από ιούς (antivirus) και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η MediaMarkt

Μαθητές και φοιτητές μπορούν να αξιοποιήσουν στη MediaMarkt με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το voucher αξίας 200 ευρώ, αφού εδώ για όλα τα προϊόντα ψηφιακής μέριμνας έχουν εγγύηση χαμηλότερης τιμής, ώστε αν τα βρουν σε αντίστοιχη αλυσίδα φθηνότερα, η MediaMarkt θα τους επιστρέψει τη διαφορά. Ακόμα, για όλα τα laptop της ενέργειας, η MediaMarkt προσφέρει εγκατάσταση των προγραμμάτων μόνο με 9,99€, ώστε οι γονείς να βρίσκουν μια εύκολη και οικονομική λύση που θα τους λύσει τα χέρια. Κι επειδή η ιδανική online εκπαιδευτική εμπειρία απαιτεί και προϊόντα που δεν καλύπτονται από το voucher, η MediaMarkt ολοκληρώνει την πρόταση της με προσφορά έως -40% σε όλα τα συνοδευτικά αξεσουάρ. Αν αγοράσεις από το mediamarkt.gr να μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα σε 24ώρες αν μένεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή να κλείσεις το ραντεβού σου για click away ή click inside για να δεις τα προϊόντα από κοντά και να κάνεις την επιλογή σου.

Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers

Το ΠΛΑΙΣΙΟ, ως ο απόλυτος προορισμός τεχνολογίας αιχμής, αποτελεί την
ιδανική επιλογή για την εξαργύρωση του voucher, καθώς διαθέτει ευρεία
γκάμα προϊόντων στα κορυφαία brands τεχνολογίας και εξουσιοδοτημένο
service σε HP, Asus και Turbo-X. Παράλληλα, είναι η μόνη εταιρεία που
αποδεδειγμένα προσφέρει άμεση παράδοση σε 24 ώρες, χάρη στις υποδομές της σε e-commerce και logistics. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και καθ’ όλη τη διάρκεια των lockdowns, καθώς ανταποκρίθηκε με επιτυχία στα νέα δεδομέναπου έφερε ο covid-19 καλύπτοντας το 90% του όγκου των παραγγελιών, με παράδοση εντός 2 ημερών. Ο δικαιούχος μπορεί να εξαργυρώσει το voucher των 200 ευρώ μέσω του site Plaisio.gr, του τηλεφωνικού κέντρου (12 ώρες / 6 ημέρες την εβδομάδα) ή σε ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingbnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης