Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στάσσης (ΔΕΗ): Να μην παραπλανούν τους καταναλωτές οι ανταγωνιστές μας - Επιβεβαίωση ΒΝ

Στάσσης (ΔΕΗ): Να μην παραπλανούν τους καταναλωτές οι ανταγωνιστές μας - Επιβεβαίωση ΒΝ
Τι δήλωσε ο επικεφαλής της ΔΕΗ στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης

Πλήρης επιβεβαίωση του BN ήταν όσα ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ Γιώργος Στάσσης στο περιθώριο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας για τα πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Συγκεκριμένα είπε ότι «οι ανταγωνιστές μας δεν είναι τόσο φθηνοί και πρέπει να μην παραπλανούν τους καταναλωτές αναφέροντας μεγάλες εκπτώσεις και εφαρμόζοντας μεγάλες ρήτρες προς τα πάνω. Η ΡΑΕ έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για να υπάρχει μια διαφάνεια και τελικά δεν συμφωνώ ότι έχουμε τόσο μεγάλες διαφορές στις τιμές μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε είναι φυσικό, σε μια αγορά που απελευθερώνεται, ο βασικός πάροχος να χάνει μερίδιο σιγά-σιγά, και, όπως είπε, η ΔΕΗ έχει ενσωματώσει στο πρόγραμμά της ότι θα φτάσει το 50%.
«Στόχος μας ωστόσο είναι οι πιο καλοί πελάτες να μείνουν μαζί μας, κάτι που ήδη το βλέπουμε στα αποτελέσματά μας».
Το BN έχει αναφέρει το καυτό θέμα με τις μαϊμού προσφορές σε ρεπορτάζ που είχε δημοσιευτεί τη Δευτέρα 7 Ιουνίου με τον Τίτλο: Προμηθευτές ενέργειας: Δίνουν τυρί εκπτώσεων έως 50% στα τιμολόγια ρεύματος και τη … φάκα της ρήτρας ΟΤΣ. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το άρθρο. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης