Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας κατά τη συνεδρίαση της 16ης Ιουλίου 2021 εξέλεξε ως νέα μέλη του τον Στέφανο Ιωάννου του Σωτηρίου και την Πελαγία Χατζησάββα

Η εταιρεία Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος γνωστοποιεί ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας κατά τη συνεδρίαση της 16ης Ιουλίου 2021 εξέλεξε ως νέα μέλη του τον κο Στέφανο Ιωάννου του Σωτηρίου και την κα Πελαγία Χατζησάββα του Ανδρέα, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων Μελών κ.κ. Γεωργίου Μπέζη του Ιωάννου και Στυλιανού Χούτα του Παντελή και για το υπόλοιπο της θητείας των παραιτηθέντων Μελών η οποία με την από 18.7.2019 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων έχει οριστεί τετραετής, αρχόμενη την 18.7.2019 και παρατεινόμενη μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας του και πάντως όχι πέραν της πενταετίας.
Στον κο Στέφανο Ιωάννου και στην κα Πελαγία Χατζησάββα το Διοικητικό Συμβούλιο απέδωσε την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Μέλους του Δ.Σ., διότι από έναρξης εφαρμογής του Ν.4706/2020 παύουν να συντρέχουν οι λόγοι ανεξαρτησίας του κου Λουκά Μουσμούτη, γεγονός που, σε συνδυασμό με την παραίτηση του κου Γεωργίου Μπέζη, ο οποίος ήταν ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, μείωσε το αριθμό των ανεξάρτητων μελών κατά ένα του ελάχιστου εκ του νόμου απαιτούμενου αριθμού.
Για την επιλογή του κου Στέφανου Ιωάννου και της κας Πελαγίας Χατζησάββα, το Διοικητικό Συμβούλιο διαπίστωσε ότι πληρούνται τα κριτήρια ατομικής καταλληλότητας των νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 3 Ν. 4706/2020 και την Πολιτική Καταλληλότητας της Εταιρείας, αλλά και της ανεξαρτησίας τους, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1 και 2 Ν. 4706/2020 και ότι υπάρχει επαρκής εκπροσώπηση ανά φύλο σε ποσοστό που δεν υπολείπεται του 25% των Μελών του.
Η ως άνω μεταβολή θα ανακοινωθεί σύμφωνα με το Νόμο στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, η οποία θα αποφασίσει περί της απόδοσης της ιδιότητας του Ανεξάρτητου Μέλους στα νέα Μέλη του Δ.Σ.
Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα για το υπόλοιπο της διαρκείας της θητείας του, η οποία με την από 18.7.2019 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων έχει οριστεί τετραετής, αρχόμενη την 18.7.2019 και παρατεινόμενη μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας του και πάντως όχι πέραν της πενταετίας, ως ακολούθως:

  • Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος του Θεοδώρου, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος.
  • Αναστασία Σαραντοπούλου του Θεοδώρου, Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • Θεόδωρος Σαραντόπουλος του Κωνσταντίνου, Εκτελεστικό Μέλος.
  • Λουκάς Μουσμούτης του Σταύρου, Μη Εκτελεστικό Μέλος.
  • Χρήστος Σιψής του Θωμά, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.
  • Στέφανος Ιωάννου του Σωτηρίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.
  • Πελαγία Χατζησάββα του Ανδρέα, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης