Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Folli Follie: Προχωρά το σχέδιο εξυγίανσης χωρίς τον Κουτσολιούτσο

Folli Follie: Προχωρά το σχέδιο εξυγίανσης χωρίς τον Κουτσολιούτσο
Η διοίκηση του Γ. Σάμιου θεωρεί ότι η καταψήφιση των οικονομικών καταστάσεων του 2019 δεν εμποδίζει την εξυγίανση της Folli Follie
Οι βασικοί μέτοχοι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος καταψήφισαν τα έξι από τα επτά θέματα της σημερινής γενικής συνέλευσης των μετόχων της Folli Follie, ωστόσο το σχέδιο εξυγίανσης θα προχωρήσει χωρίς αυτούς.
Ανάμεσα στα θέματα που καταψήφισαν, ήταν η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του 2019, η απαλλαγή του ΔΣ και του ορκωτού από παραβάσεις, ενώ έδωσαν ψήφο στην τοποθέτηση της PWC να συντάξει τις οικονομικές καταστάσεις του 2020.
Η διοίκηση του Γ. Σάμιου θεωρεί ότι η καταψήφιση των οικονομικών καταστάσεων του 2019 δεν εμποδίζει την εξυγίανση της Folli Follie και αναμένεται τον προσεχή Νοέμβριο να οριστεί νέα γενική συνέλευση με την τοποθέτηση ειδικού εντολοδόχου με δικαστική απόφαση για να εγκρίνει το σχέδιο εξυγίανσης.
Αυτό σημαίνει οι βασικοί μέτοχοι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη γενική συνέλευση, καθώς το δικαστήριο όρισε τον ειδικό εντολοδόχο να υπερψηφίσει το σχέδιο.

Ν.Θ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης