Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επιθετική τιμολογιακή πολιτική από ΝΟVA με την πλατφόρμα ΕΟΝ

Επιθετική τιμολογιακή πολιτική από ΝΟVA με την πλατφόρμα ΕΟΝ
ΕΟΝ ΤV: Πρεμιέρα για τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα της Nova

Με επιθετική τιμολογιακή πολιτική παρουσίασε τη νέα πλατφόρμα τηλεόρασης ΕΟΝ, η ΝOVA, καθώς προσφέρει με αποκλειστικό premium κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο, και όλα τα ελεύθερα κανάλια στο βασικό πρόγραμμα με μόλις 10 ευρώ.
Επιπλέον, διαθέτει συνδυαστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες της EON, με ταχύτητες FIBER internet, σταθερή τηλεφωνία και premium τηλεοπτικό περιεχόμενο μόνο με 30 ευρώ.
O διευθύνων σύμβουλος της NOVA κ. Π. Γεωργιόπουλος επισημάνε “οτι ξεκινάμε από τον πελάτη και επαναλανσάρουμε τη ΝΟVA δίχως διακρίσεις καθώς όλοι υφιστάμενοι και νέοι πελάτες θα απολαμβάνουν τις ίδιες τιμές.”
Η νέα πλατφόρμα ΕΟΝ η οποία διαθέτει 2 εκατ. συνδρομητές στις χώρες που δραστηριοποιείται η UNITED ( Βουλγαρία, Σερβία, Σλοβενία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη και Κροατία ) στηρίζεται σε τρείς άξονες : τεχνολογία, πλήρες πολυποίκιλο πρόγραμμα, προσιτές τιμές.

Με την πλατφόρμα EON, η Nova επιτρέπει στους θεατές να βλέπουν όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο οπουδήποτε, οποτεδήποτε, και σε οποιαδήποτε συσκευή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Με λειτουργικό σύστημα Android TV, η ΕΟΝ είναι εύχρηστη διαθέτοντας το ίδιο interface και ομαλή πλοήγηση σε όλες τις συσκευές, είτε πρόκειται για TV box, εφαρμογή Smart TV, browser, smartphone ή tablet.
Επιπλέον, η EON παρουσιάζει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά και πληθώρα λειτουργιών όπως: 7ημερη διαθεσιμότητα στα περισσότερα κανάλια, θέαση σε πολλαπλές συσκευές, φωνητική αναζήτηση, προσωποποίηση, περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά και ειδικό παιδικό τηλεχειριστήριο, λειτουργίες γονικού ελέγχου.
Το κομψό κουτί της EON συνοδεύεται από ένα καλαίσθητο τηλεχειριστήριο που έχει βραβευτεί με το διεθνώς αναγνωρισμένο Red Dot Design award.
Η Nova διαθέτει αποκλειστικές συνεργασίες με τα 4 μεγαλύτερα στούντιο, UNIVERSAL, SONY PICTURES, MGM, WARNER BROS, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην Ελλάδα, έτσι οι πιο πρόσφατες ταινίες είναι διαθέσιμες τώρα, είτε live ή on demand.
Η βιβλιοθήκη Video On Demand διαθέτει περισσότερους από 2.300 τίτλους, μια τεράστια συλλογή με πάνω από 300 πρεμιέρες ταινιών ετησίως και έναν κατάλογο με 500 και πλέον πρόσφατα και δημοφιλή blockbuster.

Επίσης, τα κανάλια της Nova Media φέρνουν πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο με 9 αποκλειστικά αθλητικά κανάλια Nova, με περισσότερους από 3.000 live αγώνες σε πάνω από 40 κορυφαίες διοργανώσεις και τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, γκολφ, βόλεϊ, ποδηλασίας και πολλά άλλα, για να απολαμβάνει ο τηλεθεατής τις καλύτερες ομάδες και αθλητές από όλο τον κόσμο.
Στο ποδόσφαιρο η Nova βρίσκεται στην κορυφή, αφού φέρνει αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της την ελληνική Super League, τη La Liga, την Bundesliga, τη Ligue 1 και όλους τους αγώνες της Premier League από τον ερχόμενο Αύγουστο και για τις επόμενες 6 σεζόν.
Επιπλέον, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου και ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League θα είναι μόνο στα αθλητικά κανάλια της Nova.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης