Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Άβαξ: Εξετάζουμε όλες τις επιλογές για Volterra, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις

Άβαξ: Εξετάζουμε όλες τις επιλογές για Volterra, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις
Όλες τις επιλογές εξετάζει η Άβαξ για τη Volterra

Όλες τις δυνατές επιλογές εξετάζει η Άβαξ για τη θυγατρική Volterra, σημειώνοντας ωστόσο σε σχετική ανακοίνωσή της, ότι δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις.
Στα πλαίσια αυτά διερευνάται και η επιλογή αξιολόγησης του επενδυτικού ενδιαφέροντος, όπως τονίζεται.

H ανακοίνωση της Άβαξ

Κατόπιν ερωτήματος της Eπιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου αναφορικά με την θυγατρική εταιρεία «Volterra AE», και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η ΑΒΑΞ ΑΕ διευκρινίζει τα εξής:

Σύμφωνα με την πάγια πολιτική της, η Εταιρεία εξετάζει πάντοτε κάθε δυνατή επιλογή, ανάλογα και με τις συνθήκες της αγοράς και την ευρύτερη στρατηγική της, με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων και των συμμετοχών της.
Στα πλαίσια αυτά διερευνάται και η επιλογή αξιολόγησης του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ως άνω θυγατρική της, χωρίς να έχει ληφθεί οιαδήποτε σχετική απόφαση ή να έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις με οιοδήποτε μέρος προς οιαδήποτε κατεύθυνση.
Η Εταιρεία θα προβεί, όπως πάντα, σύμφωνα με τον νόμο και αμελλητί, στις δέουσες γνωστοποιήσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συντρέξουν οι σχετικές προϋποθέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης