Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Καραμολέγκος: Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καραμολέγκος: Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου
Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος: Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

Η εταιρεία Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος ανακοίνωσε ότι, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων της Εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη από 3.12.2021 συνεδρίασή του, εξέλεξε ως Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου την κα. Μαρία Καραμολέγκου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη Εκτελεστικού Μέλους, κ. Βασίλειου Ευαγγέλου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ν. 4706/2020 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης όπως ισχύουν, καθώς και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Εταιρεία ανακοινώνει:
α) την παραίτηση του κ. Βασίλειου Ευαγγέλου από την ιδιότητά του ως μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και
β) την εκλογή της κας Μαρίας Καραμολέγκου ως νέου Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Βασίλειου Ευαγγέλου.

Κατόπιν τούτων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατά την από 3.12.2021 συνεδρίασή του, ομόφωνα εξέλεξε την κα Μαρία Καραμολέγκου ως νέο Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας και εν συνεχεία ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  • Εμμανουήλ Καραμολέγκος του Ηλία, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος,
  • Κωνσταντίνος Δούκας του Σπυρίδωνος, Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  • Βασίλειος Ανδρικόπουλος του Φιλίππου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος,
  • Μαρία Καραμολέγκου του Ηλία, Εκτελεστικό Μέλος,
  • Αγγέλικα Γκούσκου του Αντωνίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  • Ανδρέας Κουτούπης του Γεωργίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • Κυριάκος Ριρής του Γεωργίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Η Εταιρεία εκπροσωπείται από τον κο. Εμμανουήλ Καραμολέγκο του Ηλία, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, ο οποίος δύναται να δεσμεύει την Εταιρεία απεριόριστα, και τον οποίο, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρώνει, ως προς τις μη εκτελεστικές του αρμοδιότητες, ο μη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Δούκας, και ως προς τις εκτελεστικές του αρμοδιότητες, αναπληρώνει το εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Βασίλειος Ανδρικόπουλος.
Η εκλογή του νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου θα ανακοινωθεί στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης