Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΓΕΚ Τέρνα: Στο 2,3 - 2,7% το εύρος για την απόδοση του 7ετούς ομολόγου

ΓΕΚ Τέρνα: Στο 2,3 - 2,7% το εύρος για την απόδοση του 7ετούς ομολόγου
H δημόσια προσφορά ξεκινά αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Aπό 2,3% ως 2,7% θα κυμανθεί το εύρος απόδοσης του 7ετούς ομολόγου έως 300 εκατ. ευρώ της ΓΕΚ Τέρνα.
H δημόσια προσφορά ξεκινά αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021.
Η δημόσια προσφορά ολοκληρώνεται στις 10 Δεκεμβρίου. Το Η.ΒΙ.Π. θα παραμένει ανοιχτό, κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Προσφοράς από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ., εκτός της 10 Δεκεμβρίου 2021 κατά την οποία θα λήξει στις 4:00 μ.μ.
gek.JPG

Οι Ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς εντός της ελληνικής επικράτειας, με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης, που αναμένεται να εισαχθεί προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α., έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ                                                  ΓΕΓΟΝΟΣ

1 Δεκεμβρίου 2021               Έγκριση εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των Ομολογιών από το Χ.Α.
2 Δεκεμβρίου 2021               Έγκριση Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
2 Δεκεμβρίου 2021               Δημοσίευση ανακοίνωσης για τη διάθεση του Ενημερωτικού Δελτίου και την έναρξη της Δημόσιας Προσφοράς και εγγραφής των επενδυτών, στο Η.Δ.Τ. του Χ.Α. και την ιστοσελίδα της Εταιρείας.
2 Δεκεμβρίου 2021               Δημοσίευση του Ενημερωτικού Δελτίου.
7 Δεκεμβρίου 2021               Ανακοίνωση του εύρους απόδοσης.
8 Δεκεμβρίου 2021               Έναρξη της Δημόσιας Προσφοράς (μέσω του Η.ΒΙ.Π.)
10 Δεκεμβρίου 2021             Λήξη της Δημόσιας Προσφοράς (μέσω του Η.ΒΙ.Π.)
10 Δεκεμβρίου 2021             Ανακοίνωση της πλήρωσης των προϋποθέσεων έκδοσης του ΚΟΔ, της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου στο Η.Δ.Τ. του Χ.Α. και την ιστοσελίδα της Εταιρείας.*
14 Δεκεμβρίου 2021             Δημοσίευση αναλυτικής ανακοίνωσης για την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς.
14 Δεκεμβρίου 2021             Πιστοποίηση της καταβολής των αντληθέντων κεφαλαίων και έκδοσης του ΚΟΔ από την Εταιρεία. Παράδοση των Ομολογιών στους επενδυτές μέσω καταχώρισης στους Λογαριασμούς Αξιογράφων τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων. Δημοσίευση ανακοίνωσης για την έναρξη διαπραγμάτευσης.
15 Δεκεμβρίου 2021             Έναρξη διαπραγμάτευσης των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α.

Σημειώνεται, ότι το ως άνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας.

H ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης