Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πόλος έλξης ακίνητο της doValue στο Μαρούσι - Ιδανική επιλογή για επένδυση υψηλής απόδοσης

Πόλος έλξης ακίνητο της doValue στο Μαρούσι - Ιδανική επιλογή για επένδυση υψηλής απόδοσης
Το κτίριο όπου στεγάζονται τα Ελληνικά Πετρέλαια, στο κέντρο του Αμαρουσίου, αποτελεί ιδανική επιλογή για μια επένδυση με υψηλή απόδοση

Έπειτα από χρόνια ύφεσης, η αγορά ακινήτων έχει ανεβάσει ταχύτητες παρουσιάζοντας ραγδαία ανάκαμψης. Κατά συνέπεια η επένδυση στα ακίνητα αποτελεί μία από τις ιδανικότερες και ασφαλέστερες επιλογές.
Ένα από τα ακίνητα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το κτίριο γραφείων όπου στεγάζονται τα Ελληνικά Πετρέλαια, στο κέντρο του Αμαρουσίου. Πρόκειται για ένα ακίνητο που παρουσιάζει σημαντική απόδοση και διατίθεται από τη doValue μέσω της πλατφόρμας Altamira Properties. Πιο αναλυτικά αποτελείται από:
Γ' υπόγειο: Επιφάνεια 8.274,86 τ.μ., με τμήμα 144,55 τ.μ. που αποτελείται από αποθηκευτικούς και βοηθητικούς χώρους, ενώ το υπόλοιπο τμήμα του ορόφου περιλαμβάνει χώρους στάθμευσης,
Β' υπόγειο: Επιφάνεια 8.274,86 τ.μ., με τμήμα 465,12 τ.μ. που αποτελείται από αποθηκευτικούς χώρους, ενώ το υπόλοιπο τμήμα του ορόφου περιλαμβάνει χώρους στάθμευσης. Επιπλέον, εντός του όγκου του υπογείου υπάρχει μεταλλική κατασκευή - εσωτερικό πατάρι 523,75 τ.μ. με χρήση αποθήκης αρχείου,
Α' υπόγειο: Επιφάνεια 2.358,32 τ.μ. το οποίο αποτελείται από εστιατόριο, αίθουσα συνεδρίων, γραφειακούς χώρους και χώρους αποθηκών,
Ισόγειο: Συνολική επιφάνεια 2.262,13 τ.μ. με χώρους γραφείων,
Α' όροφος: Συνολική επιφάνεια 2.207,96 τ.μ. με χώρους γραφείων,
Β' όροφος: Συνολική επιφάνεια 2.209,12 τ.μ. με χώρους γραφείων,
Γ' όροφος: Συνολική επιφάνεια 2.316,51 τ.μ. με χώρους γραφείων, και
Δώμα: Έχει κατασκευαστεί αίθουσα συνεδριάσεων 135,00 τ.μ.

Όλοι οι όροφοι του κτιρίου είναι καλής εμφάνισης, διαθέτουν σύστημα συναγερμού, πυρανίχνευσης, πυρασφάλειας, πυρόσβεσης και κεντρικού κλιματισμού. Η πρόσβαση μεταξύ των επιπέδων γίνεται διαμέσου δύο κεντρικών κλιμακοστασίων και τεσσάρων ανελκυστήρων, ενώ υπάρχουν επιπλέον εξωτερικά κλιμακοστάσια εξόδου κινδύνου.

Περιγραφή

Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο 14.122,40 τ.μ. και έχει την αποκλειστική χρήση 8.844,00 τ.μ. επί του οικοπέδου. Το οικόπεδο είναι διαμπερές και έχει πρόσωπο στις οδούς Χειμάρας και Γραβιάς, Μαρούσι.
Το κτίριο επωφελείται από την πλεονεκτική ευρύτερη περιοχή, ενώ είναι εύκολη η πρόσβαση με ιδιωτικά και δημόσια μέσα μεταφοράς. Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του δήμου, σε απόσταση 200 μέτρα από τη λεωφόρο Κηφισίας και τον οδικό κόμβο Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Η γύρω περιοχή έχει αρκετά εμπορικά και επαγγελματικά κτίρια λόγω της πλεονεκτικής της θέσης. Πολυκαταστήματα, γραφεία, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα και εκθεσιακοί χώροι είναι οι κύριες χρήσεις γης στην περιοχή. Για το λόγο αυτό, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη ζήτηση ακίνητων από εταιρείες επενδύσεων.

Χαρακτηριστικά ακινήτου

Από αρχιτεκτονικής άποψης, το κτίριο συνδυάζει το σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες που προκύπτουν από την ειδική χρήση των χώρων. Διαθέτει ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στοιχεία, μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα, δημιουργώντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.
Η κύρια είσοδος είναι στην οδό Χειμάρρας 8Α, ενώ ο περιβάλλοντας χώρος του οικοπέδου είναι περιφραγμένος και περιλαμβάνει πλακοστρωμένους διαδρόμους. Η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου ολοκληρώνεται με δέντρα και άλλα φυτά.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης