Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Παγκόσμια πρώτη για τη Netcompany-Intrasoft

tags :
Παγκόσμια πρώτη για τη Netcompany-Intrasoft
Το όραμα είναι μέσα από την αξιοποίηση και διεύρυνση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας να ενισχυθεί η Ευρώπη ως ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η Netcompany-Intrasoft, μέχρι πρότινος INTRASOFT International και από τον Νοέμβριο του 2021 μέλος του Netcompany Group A/S, επανασυστήνεται σε κοινό, μετόχους και συνεργάτες εντός και εκτός Ευρώπης παρουσιάζοντας την νέα της εταιρική ταυτότητα.
Η Netcompany-Intrasoft, έχοντας ως εχέγγυο την 26 ετών εμπειρία και την ηγετική της θέση στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ΙΤ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στον Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα, ενώνει τις δυνάμεις της με το Netcompany Group αποκτώντας νέα δυναμική στην Ευρωπαϊκή αγορά της Πληροφορικής. Μέσα από μια διευρυμένη γκάμα πλατφορμών & προϊόντων, τον agile τρόπο λειτουργίας και το ταλέντο των ανθρώπων του, το Netcompany Group στοχεύει σε αύξηση μεριδίου στις ήδη υπάρχουσες αγορές αλλά και στην επέκτασή σε νέες αγορές της Δυτικής Ευρώπης.
Το όραμα είναι μέσα από την αξιοποίηση και διεύρυνση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας να ενισχυθεί η Ευρώπη ως ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό.
Mε βάση την στρατηγική της τοποθέτηση στην αγορά, η Netcompany-Intrasoft πρωτοπορεί ήδη στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής στην Ευρώπη και όχι μόνο, ενώ παράλληλα απαντά, με στοχευμένες λύσεις, στις μοναδικές ευκαιρίες που προκύπτουν από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Recovery and Resilience Fund - RRF) της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης.
Το νέο λογότυπο, το νέο όνομα και η νέα εταιρική ταυτότητα, σηματοδοτούν την νέα αυτή εποχή για την εταιρεία καθώς και τη δέσμευσή της για την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης της με πελάτες και συνεργάτες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Netcompany Group εξαγόρασε την INTRASOFT International SA τον Νοέμβριο του 2021, σε μια κίνηση που στοχεύει στο να δημιουργήσει τον επόμενο ευρωπαϊκό ηγέτη στον τομέα της Πληροφορικής, με περισσότερους από 6.500 εργαζομένους υψηλών δεξιοτήτων και μια ευρεία παρακαταθήκη τόσο στον ευρύτερο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Μάνος: #WeAreNetcompanyIntrasoft!

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany-Intrasoft σχολίασε: «Το νέο όνομα και η νέα εταιρική ταυτότητα, σε συνδυασμό με το ανανεωμένο μας όραμα, αποτελούν τα σημεία εκκίνησης μιας νέας εποχής για εμάς, ως μέλος του Ομίλου της Netcompany.
Η πολύ μεγάλη μας εμπειρία, οι κοινές μας φιλοδοξίες, αλλά και η συμπληρωματικότητα των προϊόντων, υπηρεσιών και της γεωγραφικής μας κάλυψης, με κάνουν πιο περήφανο και αισιόδοξο από ποτέ για το μέλλον της εξαιρετικής ομάδας μας”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης