Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μπουτάρης: Σε γενική συνέλευση στις 21 Απριλίου η έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας

Μπουτάρης: Σε γενική συνέλευση στις 21 Απριλίου η έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας
Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας στη Στενήμαχο Νάουσας
Σχετικά Άρθρα

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η εταιρεία Μπουτάρης στις 21 Απριλίου 2022 και ώρα 10 π.μ. στην έδρα της στη Στενήμαχο Νάουσας.
Στα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι και η έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης

1)Έγκριση της από 28.03.2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού – συμφωνίας εξυγίανσης με μεταβίβαση επιχείρησης με πιστωτές αυτής και παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για την κατάθεση Αίτησης Άμεσης Επικύρωσης αυτού στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Βέροιας (Εκούσια Δικαιοδοσία) (κατ' άρθρα 31 επ. ν. 4738/2020, ως αυτός ισχύει τροποποιηθείς), έγκριση του περιεχομένου της υπογραφείσας την 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της Εταιρείας καθώς και της από 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της εταιρείας με την επωνυμία “ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” κατά τα ως άνω άρθρα και όλων των υλικών πράξεων και νομικών ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι την οριστικοποίηση του κειμένου των ως άνω συμφωνιών εξυγίανσης.
2)Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για την υπογραφή όλων των συμβάσεων και τη διενέργεια όλων εν γένει των υλικών πράξεων και νομικών ενεργειών σε εκτέλεση της υπογραφείσας την 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της Εταιρείας καθώς και της από 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της εταιρείας με την επωνυμία “ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης