Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέος εσωτερικός ελεγκτής για την Space Hellas η κ. Κωνσταντίνα Ζερβού

Νέος εσωτερικός ελεγκτής για την Space Hellas η κ. Κωνσταντίνα Ζερβού
Η κ. Κωνσταντίνα Ζερβού ανέλαβε καθήκοντα από την 03/05/2022

Η εταιρεία «SPACE HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ανακοίνωσε ότι, με την από 29/04/2022 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, έπειτα από πρόταση της επιτροπής ελέγχου, ορίσθηκε νέος Εσωτερικός Ελεγκτής – Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρείας η κ. Κωνσταντίνα Ζερβού του Βασιλείου, σε αντικατάσταση της κ. Ελένης Ζερβού, η οποία άσκησε τα καθήκοντά της μέχρι και την 03/05/2022.
Η κ. Κωνσταντίνα Ζερβού πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις των διατάξεων του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου, και ιδίως των διατάξεων του άρθρου 15 του Ν. 4706/2020 και των προβλεπόμενων στον κανονισμό λειτουργίας της εταιρείας, ήτοι είναι υπάλληλος πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της εταιρείας, δεν έχει δεσμούς με οποιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην εταιρεία ή σε εταιρεία του ομίλου και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ανωτέρω θέσης.
Η κ. Κωνσταντίνα Ζερβού είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολυετή εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο. Κατέχει επαγγελματικές πιστοποιήσεις (CICA, COSO Framework), ενώ παράλληλα έχει λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση στην ελεγκτική και στη διερεύνηση της απάτης.
Η κ. Κωνσταντίνα Ζερβού ανέλαβε καθήκοντα από την 03/05/2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης