Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

HellasFin: Νέο Family Portfolio - Δημιουργήστε το κεφάλαιο της οικογένειας

HellasFin: Νέο Family Portfolio - Δημιουργήστε το κεφάλαιο της οικογένειας
Το FAMILY Portfolio της HellasFin είναι προσαρμοσμένο ώστε να μπορεί να ξεκινήσει κάποιος με 50€ και άνω, χωρίς περιορισμούς και όρια για το πότε θα ενισχυθεί η επένδυση και για το πότε θα τελειώσει το επενδυτικό πρόγραμμα
Στην HellasFin πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του, επενδύοντας συστηματικά και με μακροπρόθεσμο προγραμματισμό στην παγκόσμια χρηματιστηριακή αγορά.
Πιστεύουμε επίσης ότι μπορεί να εξοικονομήσει τα χρήματα της επένδυσης, ξοδεύοντας λιγότερο σε περιττά υλικά αγαθά και διαχειριζόμενος εξυπνότερα τις χρηματικές του ανάγκες.
Όταν μάλιστα αυτή η «εξοικονόμηση» ενισχύει τακτικά το επενδυτικό του κεφάλαιο, τότε το όφελος για εκείνον είναι διπλό. Με αυτόν τον τρόπο «μαζεύεται» ένα κεφάλαιο από την αποταμίευση χρημάτων και σε από την σταδιακή επένδυση, που σύμφωνα με τα τελευταία 51 χρόνια χρηματιστηριακής ιστορίας των σημαντικότερων αγορών του κόσμου, η μέση απόδοση (1970-2021) για τον MSCI WORLD TR (Παγκόσμιο), είναι +10,22% και η μέση απόδοση (1970-2021) για τον S&P 500 TR (Αμερική), είναι +12,90%. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το FAMILY Portfolio, δίνοντας τη δυνατότητα σε μία οικογένεια ή ένα ιδιώτη να χτίσει σταδιακά ένα επενδυτικό κεφάλαιο.
Το FAMILY Portfolio της HellasFin είναι προσαρμοσμένο ώστε να μπορεί να ξεκινήσει κάποιος με 50€ και άνω, χωρίς περιορισμούς και όρια για το πότε θα ενισχυθεί η επένδυση και για το πότε θα τελειώσει το επενδυτικό πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικά: 

Στο χαρτοφυλάκιο συμμετέχουν μέλη μίας οικογένειας >18 ετών ▪ Στόχος του χαρτοφυλακίου : «Μαζεύω» και «χτίζω» κεφάλαιο ▪ Επενδυτική στρατηγική : Σταδιακή επένδυση μέσω τακτικών καταβολών στα βασικότερα παγκόσμια μετοχικά ETF ▪ Διάρκεια επένδυσης : Προτείνουμε, άνω των 15 ετών ▪ Επενδυτικό προφίλ: Κεφαλαιακής Ανάπτυξης-Υψηλού Ρίσκου ▪ Χρηματοπιστωτικά μέσα που χρησιμοποιούμε : Global equity ETFs ▪ Νόμισμα Αναφοράς : EURO ▪ Υπηρεσία : Διαχείριση Χαρτοφυλακίου ▪ Θεματοφυλακή : HellasFin Securities Services

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την παρουσίαση της HellasFin:

FAMILY_Portfolio_HellasFin

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης