
Οι εφοπλιστές Μπάκος, Καυμενάκης και Εξάρχου επιστρέφουν στα επιχειρηματικά δρώμενα της Ελλάδος.
Εάν όλα τελειώσουν σωστά και κλείσει το deal με την Intrakat, o Αλέξανδρος Εξάρχου θα είναι ο άνθρωπος που θα «τρέχει» την εταιρία.
Και θα έχει πολλούς περισσότερους λόγους για να πάει αυτό το μαγαζί καλύτερα από ότι πήγε η εταιρία Ελλάκτωρ επί των ημερών του, καθώς στην Intrakat θα είναι ένας από τους βασικούς μετόχους της εταιρίας μαζί με τους εφοπλιστές Μπάκο και Καυμενάκη.
Τι πραγματικά συμβαίνει;
Τώρα για να ξέρετε εσείς τι πραγματικά συμβαίνει.
Το deal με την Intrakat που κυοφορείται εδώ και 2 μήνες σχεδόν δεν έχει ακόμη κλείσει.
Είναι κοντά αλλά δεν έχει κλείσει…
Οι τρεις επιχειρηματίες διαπραγματεύονται και άλλες επενδύσεις και αυτά που ακούμε έχουν μικρή σχέση με την πραγματικότητα… θα «ζαλιστεί το σύμπαν».
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Intrakat είναι μόνο ένα μικρό μέρος των σχεδιασμών των εφοπλιστών μαζί με τον Εξάρχου αφού υπάρχουν συνομιλίες και για άλλα δύο πολύ σημαντικά deals.
Πάντως στις 29 Ιουνίου 2022 η μετοχή σημείωσε κέρδη +13% στα 2,37 ευρώ με αφορμή τις φήμες που υπάρχουν εδώ και καιρό ότι οι εφοπλιστές θα αποκτήσουν το 55% της Intrakat.
Τι συμβαίνει στα media;
Το ενδιαφέρον των εφοπλιστών Μπάκου και Καυμενάκη μαζί με τον Εξάρχου παραμένει για τα media.
Αλλά προσοχή είναι επιχειρηματίες όχι κορόιδα…
Προσεχώς πάντως θα υπάρξουν νέα και από αυτό το μέτωπο…
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών