Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΛΠΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 για αλλαγή επωνυμίας σε HELLENiQ ENERGY A.E. Συμμετοχών

tags :
ΕΛΠΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 για αλλαγή επωνυμίας σε HELLENiQ ENERGY A.E. Συμμετοχών
Μεταβάλλεται η επωνυμία στα ΕΛΠΕ...

Η μεταβολή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου των ΕΛΠΕ θα συζητηθεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 20η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00.
Συγκεκριμένα, προτείνεται η τροποποίηση της επωνυμίας της Εταιρίας σε «HELLENiQ ENERGY A.E. Συμμετοχών» και του διακριτικού τίτλου της σε «HELLENiQ ENERGY Holdings Α.Ε.», με ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.

H ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (η «Εταιρεία») με την με αριθμό 1411 απόφαση που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του στις 25.8.2022, προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους να μετάσχουν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 20 η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00.
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που εφαρμόζει η Εταιρεία για τον περιορισμό διάδοσης του ιού COVID-19 με σκοπό την προστασία των συμμετεχόντων στη Γενική Συνέλευση, των εργαζομένων και τη διασφάλιση της συνέχειας των επιχειρησιακών λειτουργιών στους χώρους των εγκαταστάσεών της, και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 120 παρ. 3 και 125 παρ. 1 και 3 του Ν. 4548/2018, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, και του άρθρου 10 παρ. 3 του Καταστατικού της Εταιρείας, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων.
Οι μέτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σ΄ αυτήν και ν’ ασκήσουν τα δικαιώματά τους από απόσταση, είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, είτε αποστέλλοντας πριν τη διεξαγωγή της συνέλευσης την επιστολική τους ψήφο, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018 (άρθρα 125 παρ. 1 και 126) και του Καταστατικού της Εταιρείας, προκειμένου να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση για το μόνο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:
Μεταβολή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου της Εταιρείας – Τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού - Παροχή εξουσιοδοτήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης