Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελλάκτωρ: Yπεγράφη η συμφωνία με την Motor Oil για τον κλάδο ΑΠΕ

Ελλάκτωρ: Yπεγράφη η συμφωνία με την Motor Oil για τον κλάδο ΑΠΕ
Η ολοκλήρωση της Συναλλαγής αναμένεται έως το τέλος του τρέχοντος έτους

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, για τα εξής :
Σε συνέχεια της χορήγησης της σχετικής έγκρισης των Μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ στις Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις της 25ης Αυγούστου 2022 και 8ης Σεπτεμβρίου 2022 αντίστοιχα, την 08.09.2022 υπεγράφη μεταξύ των εταιρειών ΕΛΛΑΚΤΩΡ και Motor Oil Renewable Energy Μονοπρόσωπη Α.Ε. (MORE), 100% θυγατρική της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. (ΜΟΕ), σύμβαση πώλησης μετοχών, αναφορικά με την μεταβίβαση του κλάδου ΑΠΕ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ σε νέα εταιρεία στην οποία θα συμμετέχει με ποσοστό 75% η MORE και με ποσοστό 25% η ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Η ολοκλήρωση της Συναλλαγής αναμένεται έως το τέλος του τρέχοντος έτους και τελεί υπό την αίρεση ολοκλήρωσης της απόσχισης του κλάδου ΑΠΕ, της έγκρισης της Επιτροπής Ανταγωνισμού και όλων των λοιπών κατά νόμον εγκρίσεων και αδειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο